Катя Репяхова заспівала у дуеті зі старшим на 28 років Віктором Павліком: вміє не лише дитячий одяг шити

Катя Репяхова поділилась відео, де колядує у дуеті зі своїм чоловіком Віктором Павліком. У відео пара з'явилась в красивих вишиванках та виконала колядку "Нова радість стала".

Українська блогерка та успішна підприємниця Катя Репяхова порадувала своїх підписників новим відео, на якому заспівала в дуеті зі своїм чоловіком Віктором Павліком, старшим за неї на 28 років. Цей різдвяний ролик вона виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Варто відзначити, що подружжя виконало колядку “Нова радість стала”.

У відео можна побачити, як Катерина та Віктор з’являються в однакових темно-зелених вишиванках з червоними маками. Катерина обирає вишиту сукню з цими квітами, а Віктор — вишиту сорочку та чорні штани. Співак відзначився чудовою грою на гітарі, яка супроводжувала колядку.

На задньому плані видно декорацію ялинки, складеної з колосків, яка доповнила святкову атмосферу. Свою публікацію блогерка підписала привітанням: “Щасливого Різдва”.

Катя Репяхова заспівала у дуеті зі старшим на 28 років Віктором Павліком
Катя Репяхова заспівала у дуеті зі старшим на 28 років Віктором Павліком

Після колядування Катерина показала, як тримає велику буханку хліба у руках та обережно розміщує її на столі поруч з іншою випічкою. Потім між буханками з’являється свічка, яка додала затишної атмосфери. Відео пара завершила милими обіймами.

До слова, це різдвяне відео зібрало безліч вподобайок і теплих відгуків. Прихильники пари висловлюють подяку за чарівну різдвяну атмосферу. Також коментатори виражають своє захоплення красою вишиванок. Ось декілька коментарів, які можна зустріти під дописом:

  • “Дуже гарно і щиро. Зі святом Україно! Миру у нашій країні”.
  • “Дякуємо за позитив, за ваш талант. Щастя вашій родині”.
  • “Боже, які красиві наряди, які гарні Ви! Найшвидшого одужання, Тобі, Катерина!”.
  • “Дуже гарно. Вітаю вашу родину з Різдвяними святами”.
  • “Тепла, спокою, сяйва в домі та душі”.
  • “Так гарно, прекрасна ідея”.
Катя Репяхова заспівала у дуеті зі старшим на 28 років Віктором Павліком
Катя Репяхова заспівала у дуеті зі старшим на 28 років Віктором Павліком

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.