Бадоєв – Казбекович, а Успенська – Залманівна: в кого зі знаменитостей теж дивовижні по батькові

Далеко не всі знаменитості мають по батькові всім нам звичні, наприклад, Миколаївна чи Михайлівна. У деяких із них татусі носять доволі екзотичні імена. Ви таких, напевно, ніколи й не чули.

Алан Казбекович Бадоєв

Кліпмейкер народився в Беслані, хоча дитинство провів у Горлівці на Донеччині. Мама в Алана українка, а тато – осетин. Тому не дивно, що чоловік має ім’я Казбек. Він у всьому підтримує сина, є його ментором та близьким другом. У всіх складних життєвих ситуаціях Бадоєв-молодший пригадує татові поради й приймає потрібні рішення з урахуванням батьківських настанов.

Дивовижні по батькові зірок

Любов Залманівна Успенська

Далеко не всім відомо, що співачка народилася в Києві. Та нині забула про своє коріння й перебуває в реєстрі зрадників України. Прізвище Успенська дісталося Любові від другого чоловіка, з яким вони разом емігрували до США. Тата любительки шансону звали Залман Ефромович Сіцкер. Нині покійний чоловік свого часу був директором Київської фабрики побутової техніки.

Дивовижні по батькові зірок

Валерій та Костянтин Шотайовичи Меладзе

Валерій та Костянтин Меладзе мають тата Шоту Костянтиновича. Отже, кожен із братів має по батькові Шотайович. У жовтні родина відзначила ювілей тата – чоловіку минуло 90 років. Глава родини не мав жодного стосунку до музики. Він і його дружина були інженерами. Натомість усі троє дітей працюють у творчій сфері. Костянтин пише музику, Валерій виконує пісні, а сестра Ліана є продюсеркою студії звукозапису.

Дивовижні по батькові зірок

Евеліна Вісвальдівна Бльоданс

Мама в чарівної медсестрички з “Маски шоу” єврейка, а тато – латиш. Звідси таке незвичне прізвище й по батькові. Адже татуся зірки звати Вісвалдіс Карлович. Він був фотографом. Народилася Евеліна в українській Ялті, освіту здобула в США, але свято переконана, що Крим – це росія, хоча в актриси й українське коріння. За це потрапила в українські санкційні списки.

Дивовижні по батькові зірок

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.