На Новий рік трапляються різні дива: навіть чоловіки вбираються в жінок – Пивоваров, Притула, Горбунов

Новорічні свята є чудовим часом для маскараду. Ось і наші знамениті чоловіки вирішили трішки пожартувати й перетворилися на… жінок. Розгляньмо, кому подібні метаморфози вдалися найкраще.

Артем Пивоваров

Під час знімання кліпу на композицію “Рандеву” співаку довелося неодноразово перевтілюватися в різноманітні персонажі готелю – від адміністратора до вередливої клієнтки. Всього Пивоваров змінив п’ять образів. Ходив на підборах, відтискався на пальцях, стрибав по столах.

Чоловіки-артисти вдягли жіноче вбрання

Фани не відразу втямили, що на екрані присутні не різні люди, а лише Артем, який чудить на межі епатажу. Слід відзначити, що всі образи артисту вдалися. Але жіночий особливо. Адже дама в капелюсі в його виконанні має і жіночу ходу, і відповідні манери. Як він зміг передати всі жіночі штучки настільки дивовижно, незрозуміло.

Сергій Притула

Це зараз пан Сергій – поважний волонтер, який збирає мільйони гривень на допомогу армії. А колись був справжній відчайдух. І от ми вже бачимо дамочку в яскраво-червоній сукні з рюшами, підперезаною хусткою із віялом в руках. Запальні танці новоспеченої Кармен із трояндою за вухом не залишать байдужим нікого.

Чоловіки-артисти вдягли жіноче вбрання

Юрій Горбунов

Не оминула пристрасть до перевдягання й батька двох синів. Шоумен убрався в жіночу сукню дружини Катерини Осадчої, коли родина перебувала на самоізоляції під час пандемії.

Чоловіки-артисти вдягли жіноче вбрання

Катя тоді навпаки приміряла чоловічий костюм із краваткою та капелюхом. Подружжя влаштувало запальні танці перед камерою. Тепер Юрію є чим похвалитися перед первістком Іваном, показуючи йому ці веселі домашні ролики.

Олексій Потапенко

Репер Потап останнім часом потерпає від постійного хейту на власну адресу. Жарти чоловіка, які раніше сприймалися на ура, у воєнних умовах здаються недоречними. Через це Потапу й прилітає у мережі в коментах регулярно.

Чоловіки-артисти вдягли жіноче вбрання

Та чоловіка Насті Каменських не заспокоюється. І от ми вже бачимо не лисого репера, а артиста в жіночій перуці під час виконання нової пісні благовірної.

Популярне

Схожі статті

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?

Анастасії Приходько і Костянтину Меладзе приписали дуже близькі стосунки: співачка спантеличена не на жарт

Анастасії Приходько вже 37 років, але артистка не може жити без скандалів. Говорили про зірку різне. Тепер Настю назвали позашлюбною донькою Костянтина Меладзе.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яка росте справжнім ангелочком

Відомий український боксер Володимир Кличко – батько-одинак. Свою 9-річну доньку Кайю-Євдокію чоловік виховує в Україні, в той час, як матір дитини живе в США.