Нікітюк удома, Потап у Лондоні, Полякова – в Таїланді: де і як зустріли зірки цьогорічне Різдво

Цього року українці вперше об'єдналися для зустрічі Різдва всією країною. Дехто зі знаменитостей зробив це в Україні. Інших доля занесла далеко за межі рідного краю.

Леся Нікітюк

Телеведуча, як годиться, зустріла Святвечір та Різдво у родинному колі. Поряд із нею улюблений песик та племінниці. Новорічну ялинку родина прикрасила тризубом. А на столі поряд з кутею та іншими святковими наїдками красувався Дідух. Це символ померлих пращурів.

Як зірки зустріли Різдво

Звісно, святкування було трішки сумним, адже на думку спадало, що далеко не всі українці мають можливість об’єднатися цього дня сім’ями.

Оля Полякова

З нагоди свята мама й доньки Маша та Аліса вбралися у все біле, хоч і не святкове, а більш спортивне. З превеликими зусиллями знайшли в таїландському Манджуа новорічну ялинку. Та ще складніше було змусити меншу членкиню родини взяти участь у різдвяному танку.

Як зірки зустріли Різдво

Видно, що Алісі зовсім не до вподоби подібне шоу. Спочатку вона стоїть, не підтримуючи рухів мами й старшої сестри, а потім піддається масовим веселощам й трішки танцювальних па таки видає. Тож українці не залишилися без різдвяного привітання від зіркової родини.

Потап і Настя Каменських

Олексія Потапенка 25 грудня доля занесла після Маямі, Барселони та Дубаю аж до Лондона. З цієї нагоди репер перейшов на англійську. Під селфі з різдвяним вінком Потап порівняв англійські й українські музичні традиції. Дійшов висновку, що музика об’єднує, та отримав від хейтерів звичні підколки на кшталт “ТРО Лондона”.

Як зірки зустріли Різдво

Напевно, дружину з собою на Туманний Альбіон продюсер не прихопив, оскільки Настя залишилася в Києві та показалася біля ялинки самотою, привітавши земляків із Різдвом і побажавши миру на землі та в серці.

Андрій Джеджула

У житті шоумена на Різдво сталося диво. Не довелося їхати за кордон, щоб поспілкуватися з первістком. 15-річний Даніель сам навідався до Києва. Тож за святковий стіл чоловік сів разом зі “своєю гордістю”. Джеджула побажав усім “Божої благодаті”.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.