Декольтована сукня за 600 доларів: онука Софії Ротару дала модний майстер-клас своїм підписникам (ФОТО)

Відома українська модель та блогерка Соня Євдокименко продемонструвала стильний образ, в якому зустріла свято Різдва. Дівчина обрала брендову сукню.

Соня Євдокименко, відома українська модель та блогерка, вже давно живе та будує кар’єру за межами рідної країни. Онука легендарної співачки мешкає у США, а на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм часто показує, як минають її будні. А от нещодавно зірка вирішила продемонструвати, як відзначила Різдво. Соня Євдокименко показала кадри у стильній шовковій сукні, вартість якої сягає шість десятків доларів.

Онука Ротару відзначила Різдво

На своїй Інстаграм-сторінці дівчина розмістила різдвяні кадри. Одне з найважливіших християнських свят знаменитість відзначила за кордоном. Блогерка та модель обрала для вечірнього заходу шикарну сукню від бренду Sans Faff. Чорний шовк зірка доповнила світлим пальто – таке поєднання кольорів додало особливої вишуканості зовнішньому вигляду онучки Софії Ротару.

Онука Ротару Соня Євдокименко показала, як відзначила Різдво та показалась у стильній сукні
Онука Ротару Соня Євдокименко показала, як відзначила Різдво та показалась у стильній сукні

Зазначимо, що онука відомої української співачки полюбляє вишукані образи та дорогий одяг. Небайдужа знаменитість і до вартісних прикрас. У своєму Інстаграм-блозі онука Софії Ротару часто демонструє стильні образи, у процесі створення яких використовувала недешеві деталі. Соня Євдокименко часто показується в одязі від українських і світових дизайнерів.

Онука Ротару Соня Євдокименко показала, як відзначила Різдво та показалась у стильній сукні
Онука Ротару Соня Євдокименко показала, як відзначила Різдво та показалась у стильній сукні

Нагадаємо, що за кордоном онука відомої української співачка встигла влаштувати особисте та професійне життя. Хоча Соня Євдокименко довго не коментувала подробиць романтичного життя, вона довго перебуває у стосунках з обранцем Денисом Жадановим. У Нью-Йорку зіркова онука будує кар’єру моделі – про це дівчина розповідає мало, але все-таки має чималі успіхи. Варто зазначити, що про повернення до України знаменитість не думає і не говорить.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.