Малюки, народжені 2023 року, потроху підростають: як виглядають дітлахи Івана Наві, Тарабарової, Шульгіної

Попри те, що Україна нині перебуває в дуже складних умовах, дітлахи продовжують народжуватися. Щасливі зіркові батьки не приховують облич своєї малечі від широкого загалу.

Іван Наві

Чотири місяці тому співак сповістив радісну новину – уперше став татом. Первістка з дружиною назвали Дарієм. Тепер малюк уже значно підріс і дивиться на татуся розумними оченятами. Складається враження, що немовля усе-усе розуміє. І поки що сприймає світ доволі оптимістично.

Знаменитості показали дітей, народжених 2023 року

Світлана Тарабарова

Цьогоріч руда співачка стала багатодітною мамою. У Світлани народилася третя дитина, яку щасливі батьки назвали Поліною. Донечці минуло вже 8 місяців. Щойно дитина стала на ніжки уперше, а вже намагається опанувати драбину. Хочеться лізти кудись угору на втіху мамі, тату, братику та сестричці.

Знаменитості показали дітей, народжених 2023 року

Олександра Шульгіна

Переможниця першого сезону “Холостяка” трохи більш як 2 місяців тому стала мамою вдруге. Перший місяць маленька Аспен не залишала в спокої нікого з рідних. Тож замість Зірочки батьки почали називати малечу Капризулею. Та нині донечка трішки підросла, і матусі стало набагато легше.

Знаменитості показали дітей, народжених 2023 року

Саша Бо

Блогерка з Івано-Франківська наприкінці листопада народила донечку Віру. У Саші вже є двоє старших хлопчиків від Ігоря Пустовіта. Тепер поповнення сталося в родині молодички зі стоматологом Платоном Тарнавським. Вірочці всього 1 місяць, а вона вже опановує ази маминої професії – постійно позує перед фотокамерою. Схоже старші брати Данило та Євген обожнюють манюню-сестричку, оскільки теж не відмовляються від спільних знімань.

Знаменитості показали дітей, народжених 2023 року

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.