Сніжану знають усі: а як виглядала перша дружина музиканта Сергія Бабкіна і скільки вони мали дітей на двох

У Сніжани та Сергія Бабкіних в обох за плечима є невдалі шлюби, в яких з'явилися діти. Натомість зараз ніхто з них воліє не згадувати про минулі стосунки, насолоджуючись щастям сьогодні й зараз.

Мало хто знає, що в житті Сергія Бабкіна, окрім Сніжани, була ще й інша жінка. Уперше 27-річний музикант одружився з Лілією Ротань. У 2005 році на світ з’явився їхній первісток Ілля. Прожили молодята недовго. Глава родини надміру зловживав алкоголем, а дружина нічого не могла з цим вдіяти.

Першу дружину Сергій Бабкін не показує, лише Сніжану

Натомість коли Бабкін зустрів Сніжану Вартанян, то настільки захопився жінкою, що сам вирішив зав’язати. Вони таємно від усіх обвінчалися, хоча поки не були розлученими. Молодичка також мала сина від першого шлюбу.

Врешті 2007 року обоє позбулися своїх половинок й оформили нові стосунки у рацсі. Сергій страшенно переживав, що колишня дружина не дає йому бачитися з сином. Урешті Лілія взагалі виїхала за кордон. Нині Ілля мешкає в Канаді, де є професійним хокеїстом.

Першу дружину Сергій Бабкін не показує, лише Сніжану

Артура, сина Сніжани, Бабкін прийняв немов рідного. У 2010 родина поповнилася донечкою Веселиною. А трішки пізніше Сніжана народила ще і Єлисея. Діти дуже музичні. Артур додатково захоплюється плаванням, а його сестра – хореографією.

Першу дружину Сергій Бабкін не показує, лише Сніжану

Чоловік повністю довіряє дружині у всіх творчих справах. Сніжана завідує фінансами родини, встигає поратися на кухні й в усьому підтримує благовірного. Звісно, без маленьких суперечок не обходиться, та обоє швидко відходять і починають перепрошувати одне одного.

Оскільки під час розпису наречена була без фати, Бабкіни вирішили повторно зіграти весілля через 14 років шлюбу. Вийшло весело. Знайти світлини Іллі та його мами в мережі неможливо. Виходить, що Сергій не підтримує стосунків із колишньою родиною.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.