Всі троє вищі за батька: ексдружина Віталія Кличка показала дорослих синів та доньку від мера Києва (Фото)

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія показала різвяні фото з трьома дітьми від боксера. Як виглядають сини та донька Кличка – далі у матеріалі.

Відомий український боксер та мер Києва Віталій Кличко знаходився у шлюбі зі спортсменкою та танцівницею Наталією Єгоровою 25 років. Восени минулого року подружжя оголосили про розлучення. Та вже колишнє подружжя запевняють, що вони підтримують зв’язок і з теплотою відносяться один до одного. Хоча їх вже не скріплює штамп у паспорті та їх назавжди пов’язують троє спільних дітей.

Як Єгорова змінилась після розлучення з Кличком
Віталій Кличко і наталія Єгорова прожили у шлюбі 25 років

Так, у шлюбі Віталія Кличка і Наталії Єгорової народилися двоє синів та донька, які вже дорослі і живуть окремо від батьків.

Нещодавно Наталія Єгорова, яка проживає у Німеччині, у своєму Інстаграм-блозі поділилася сімейними знімками з дітьми. Сини та донька приїхали до матері, щоб відсвяткувати Різдво. На світлинах троє дітей Кличка у різдвяних светрах позують, обіймаючись з мамою. Важко не помітити, що у дітей Кличка є одна спільна риса, яка їх поєднує – високий зріст.

Ексдружина Віталія Кличка показала дорослих синів та доньку від мера Києва
Ексдружина Віталія Кличка показала дорослих синів та доньку від мера Києва

Що відомо про дітей Віталія Кличка і Наталії Єгорової

Старшому сину Кличка Єгору-Даніелю 23 роки. Хлопець являється студентом престижного лондонського університету, де вивчає менеджмент і основи бізнесу. Також Єгор-Даніель займається баскетболом. Зріст хлопця – 2,02 м.

Молодшому сину Кличка Максиму 18 років і він найвищий з їхньої родини. Зріст хлопця 2,16 см і він набагато вищий за свого відомого батька. В цьому році Максим закінчив навчання у престижній Лондонській школі. Куди вступив навчатися хлопець далі, наразі невідомо.

Єдиній дочці Віталія Кличка Єлизаветі-Вікторії 21 рік, її зріст сягає двох метрів. Дівчина живе в Амстердамі, де навчається на психоолога. Також Єлизавета-Вікторія займається плаванням, саме тому вона має спортивну фігуру та широкі плечі.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.