Даніель Салем похвалився новим татуюванням на спині у вигляді української вишиванки: “Подарунок на Різдво”

Даніель Салем здивував своїх шанувальників новим тату у вигляді української вишиванки, яку вирішив набити на спині. Ведучий розповів, що символізує малюнок у формі ДНК.

Український телеведучий та ресторатор 39-річний Даніель Салем вразив своїх шанувальників новим тату у формі української вишиванки, яке він вирішив набити на спині.

Це татуювання має особливий сенс, оскільки малюнок у формі ДНК символізує його походження. Салем поділився новим доповненням на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, підписавши фото словами:

“Зробив собі подарунок на Різдво!”.

У своєму повідомленні під публікацією він подякував майстрам тату, які вдало втілили його ідею, і поділився, що процедура зайняла 6 годин, він залишився вражений приємною атмосферою. Крім того, ведучий розповів про знижки для військовослужбовців у цьому салоні.

Даніель Салем похвалився новим татуюванням на спині у вигляді української вишиванки
Даніель Салем похвалився новим татуюванням на спині у вигляді української вишиванки

На відео видно, що Салему було боляче під час татуювання, але його емоції та реакція підписників свідчать про те, що результат вартував зусиль. Новий малюнок підкреслив його індивідуальність та патріотизм. Варто додати, сьогодні Даніель Салем захищає рідну землю на військовій службі у лаврах ЗСУ.

Ось декілька коментарів, які можна побачити під новою публікацією:

  • “Ржу до сліз. Ти чудо”, – підписала співачка Ольга Цибульська.
  • “Ой не можу, це так гарно”.
  • “Справжній чоловік”.

До слова, не так давно ведучий розлучився з дружиною після 17 років шлюбу. Раніше ресторатор наголошував, що муза повинна бути одна, і це завжди дружина. Тому подальша увага його публіки зосередилась на особистому житті зірки, зокрема, на його дружбі з Тіною Кароль. Були чутки про можливий романтичний зв’язок між знаменитостями.

Даніель Салем похвалився новим татуюванням на спині у вигляді української вишиванки
Даніель Салем похвалився новим татуюванням на спині у вигляді української вишиванки

Нагадаємо, що Тіна та Даніель з’являлися разом у ресторані “Mcdonald’s”, а також у спільному виступі в програмі “Зірковий шлях”, де вони заявили, що “народилися в один день і будуть разом”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.