Уявити Володю Дантеса без кучерів неможливо, але співак це зробив: “Для тих, хто казав мені розчесатися”

Фоловери частенько радили Володимиру Дантесу причесатися, оскільки співак має пишну кучеряву шевелюру. Врешті цей час настав – артист постав перед фанами з абсолютно рівним волоссям.

Дантес вирішив уразити шанувальників, показавши себе у незвичному амплуа. У Інстаграм-сторіз Володимир показався з абсолютно рівним волоссям, чим надзвичайно спантеличив публіку. Співак у такому образі назвав себе “б’юті-хуюті”, а світлини присвятив:

“Для тих, хто казав мені розчесатися”.

З такою зачіскою Дантеса, напевно, й колишня дружина Надя Дорофєєва не впізнала б. До речі, на Різдво артистка зі своїм другим чоловіком Мішею Кацуріним запалювала на каналі “1+1”, взявши участь у святковій передачі “Різдво. Ти не один”.

Дантес позбувся кучерів

Натомість Дантесу там не вдалося виступити. Спочатку його запросили на знімання шоу, та коли Володя в мережі висміяв журналістів телеканалу за намагання взяти на поруки роботодавця Ігоря Коломойського в залі суду, його викреслили з програми.

Схоже, співак не образився і знайшов іншу компанію для зустрічі Різдва – гурт Badstreetboys, який у це свято перетворився на Boysbecomemen. Хлопці гуртом переспівали відомий новорічний хіт. Вийшло не згірш, аніж у Дорофєєвої, а місцями навіть краще, бо з гумором і веселістю.

Дантес позбувся кучерів

Святковий антураж, дотепний текст, чудове виконання зробили свою справу. Дантес із розгладженим волоссям, схожий на Миколу Гоголя, та його компанія отримали купу сердечок від Лесі Нікітюк, Монатіка й інших підписників.

Навіть такий суровий музичний критик як Джамала поставила гурту три вогники і назвала “топом”. Тож пісенний посил хлопців має обов’язково справдитися не лише у мріях і побажаннях, а й у реальному житті.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!