Знаменитості з великими носами: Джанабаєва і Осадча пишаються горбинкою, а Репяхова перекроїла себе повністю

Зірки, як і решта людей, не ідеальні. Мають певні недоліки, скажімо, завеликий ніс. Та одні не звертають на подібне уваги, а інші поспішають до пластичних хірургів, щоб виправити помилку природи.

Катя Осадча

Знаменитості з великим носом

Коли Юрій Горбунов викладає у мережу світлини коханої без макіяжу, без хейту не обходиться. Фани висловлюють претензії то до зросту ведучої, то до капловухості. Та найбільше висміють довгий ніс Катерини. На це шоумен зазвичай відповідає порадою – спочатку подивіться на себе у дзеркало. А карикатуру невідомого авторства з величезним носом подружжя зі сміхом навіть виклало в Інстаграм.

Знаменитості з великим носом

Альбіна Джанабаєва

Допоки співачка виступала на бек-вокалі у Валерія Меладзе, її повністю влаштовувала зовнішність. Та коли між артистами завелися шури-мури, й було вирішено, що Альбіна співатиме у “ВІА Грі”, дівчині довелося перекроїти себе повністю. Отже, тепер після неодноразових втручань пластичних хірургів Джанабаєва може гордитися своїм виглядом, зокрема, й носом.

Знаменитості з великим носом

Катя Репяхова

Отримуючи від хейтерів чимало зауважень із приводу зовнішності, дружина Віктора Павліка не витримала й лягла під ніж пластичного хірурга. Тож невдовзі вже красувалася новим носиком. Попервах було незрозуміло, чи стало краще, оскільки обличчя дівчини було в синцях і все припухло. Та за 2 тижні Катя вже хвалилася перед підписниками в мережі новим образом.

Знаменитості з великим носом

Анна Седакова

Ще одна колишня віагрянка мала в юності чимало комплексів із приводу зовнішності. Анні здавалося, що вона затовста, її бісило кучеряве волосся. А ще дівчина дуже комплексувала через занадто великий ніс. Нині співачка сприймає себе такою, яка є. Вона втямила, що все, що колись вважала недоліками, насправді робить її особливою та неповторною.

Знаменитості з великим носом

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.