Одягла корону та стала білявкою: Маша Єфросиніна показала, як експериментує, поки чоловіка немає поруч

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна вирішила змінити імідж. Знаменитість приміряла образ білявки – волосся зірки більше не чорне.

Маша Єфросиніна, відома українська блогерка та ведуча, продовжує активно будувати свою кар’єру навіть у часи повномасштабної війни. Разом зі своєю колегою та подругою Олею Поляковою знаменитість випускає шоу “Дорослі дівчата”, в рамках якого обговорює запитання, які турбують багатьох жінок. Крім того, зірка нерідко приміряє цікаві та незвичайні образи.

Єфросиніна стала білявкою

Так, наприклад, нещодавно знаменитість вирішила приміряти на себе образ Олі Полякової. У кадрі їхнього спільного шоу Маша Єфросиніна з’явилась у короні, прямо як у Суперблондинки, а також – у перуці білого кольору. Виявляється, що знаменитість не просто так вирішила знімати новий випуск шоу саме в такому образі. На це її надихнула модельєрка Соня Плакидюк.

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна несподівано стала білявкою
Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна несподівано стала білявкою

Незадовго до шоу Єфросиніна та Плакидюк сходили на концерт до своєї колеги та подруги Олі Полякової. Після завершення виступу зірки ведуча запросила дизайнерку на знімання новорічного випуску “Дорослих дівчат”, а Плакидюк запропонувала – всі повинні прийти в образі української співачки.

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна несподівано стала білявкою
Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна несподівано стала білявкою

До слова, поки у Маші Єфросиніної спокійні роздуми про те, чи варто змінювати колір свого волосся, чи краще залишити все, як є,  в Олі Цибульської все набагато складніше. Батьки знаменитості на початку великої війни опинились в Ірпені. Внаслідок окупації та влучань снарядів будинок, в якому вони жили, опинився з розбитими вікнами та пошкодженим фасадом. Мама Цибульської, за словами сусідів, відмовляється ремонтувати квартиру, чим заважає жити іншим людям. Що відбувається у зірковій родині, дивіться у новому відео на нашому YouTube-каналі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.