Ексклюзивне фото від Світлани Лободи: як зараз виглядає її 4-річна донька, про батька якої ніхто не знає

Відома українська співачка Світлана Лобода воліє менше говорити про особисте життя, а більше уваги приділяти професійному. Втім, нещодавно зірка вирішила показати, як виглядає її молодша донька.

Знаменита українська співачка Світлана Лобода рідко ділиться подробицями особистого життя. Зірка воліє приховувати від очей сторонніх своїх дітей і рідних. Втім, час від часу на сторінці артистки в соціальній мережі Інстаграм таки з’являються кадри її родини. Так, наприклад, нещодавно співачка продемонструвала, як виглядає її молодша донька Тільда, яку вона так ховає від навколишніх.

Молодша донька Лободи

На особистій сторінці відомої української співачки Світлани Лободи з’явилось декілька нових кадрів, на яких можна побачити її молодшу доньку. На одному відео зірка продемонструвала, як її дитина позує у національному українському вбранні та читає вірш рідною мовою. Пізніше знаменитість показала, як вони з донькою займаються спортом.

Світлана Лобода вперше за довгий час показала, як виглядає її молодша донька Тільда
Світлана Лобода вперше за довгий час показала, як виглядає її молодша донька Тільда

Нагадаємо, що особисте життя відомої артистки оповите таємницями. Світлана Лобода виховує двох доньок. Старшу дитину українська співачка народила у своєму першому шлюбі з популярним хореографом. Батько 11-річної доньки Лободи Андрій Цар, ймовірно, не проти її публічності. А ось про батька молодшої дитини зірки відомо мало.

Світлана Лобода протягом усіх 4 років приховує зовнішність своєї молодшої доньки Тільди
Світлана Лобода протягом усіх 4 років приховує зовнішність своєї молодшої доньки Тільди

Чотири роки тому, після пологів, навколо Світлани Лободи ходило чимало чуток. Шанувальники та пересічні користувачі мережі припускали, що артистка могла народити дитину від соліста гурту Rammstein. Тоді зіркова пара особливо багато часу проводила разом. Втім, як виявилось пізніше, німець до народження дівчинки не мав ніякого відношення. Особистість реального тата Тільди і досі у таємниці.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.