Павло Зібров представив подарунковий “ЗіброБокс”, який сам же і продає: “Запечена курка та Олівʼє”

Павло Зібров представив новорічний подарунковий "ЗіброБокс", який містить особливі подарунки для прихильників. Артист показав, що ви знайдете у цьому наборі.

Відомий український співак і композитор Павло Зібров представив набір, який стане ідеальним подарунком для кожного. З цією новинкою, яка швидко здобуде популярність серед фанатів артиста, він ознайомив своїх читачів у соціальній мережі Instagram.

У новій публікації співак розповів про вміст “ЗіброБоксу” від Павла Зіброва та мережі ресторанів “Молодість”. Цей бокс доволі великий та містить безліч різних подарунків.

“Дозвольте мені представити вам вміст боксу: календар Павла Зіброва, новорічні листівки, накладні вуса для трендового образу, ретро касета, збірка тостів до столу та багато іншого!”, – поділився артист.

Проте це ще не все, оскільки в боксі також є класичне святкове меню для новорічного столу. Зібров додав, що серед подарунків можна знайти такі страви, як:

“Запечена курка, Олівʼє з ковбасою, Крабовий салат, Шуба, Паштет з курячої печінки, Печінковий торт, Наполеон та пляшка вишневої настоянки!”.

Зауважимо, що всі подаруночки виглядають дуже святково. Цю презентацію артиста супроводжувала новорічна музика, і це додало особливої атмосфери. Також в коробці можна знайти QR-код з посиланням на привітання зі святами від Павла Зіброва.

Павло Зібров представив подарунковий бокс
Павло Зібров представив подарунковий бокс

Якщо ви бажаєте замовити цей красивий та особливий набір, вам слід звернутися до мережі ресторанів “Молодість”.

До слова, прихильникам артиста дуже сподобалась ця ідея, про це свідчать їхні коментарі, які можна зустріти під публікацією:

  • “Це просто клас! Таких унікальних речей, які можна знайти в “ЗіброБоксі”, багато не буває, суперово!”.
  • “Неймовірно! Це і бокс, і Павло – просто кайф”.
  • “Яка краса!”.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.