Маша Єфросиніна приголомшила виглядом до та після макіяжу: лідирує фото ведучої без косметики

Маша Єфросиніна поділилась фотографіями до та після макіяжу. Дізнайтеся, як прихильники ведучої відреагували на її природний вигляд та образ з "мейком".

Відома телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна порадувала своїх прихильників новим відео, де вона демонструє свій вигляд до та після макіяжу. Цим перевтіленням вона поділилась на своїй сторінці в Instagram і підписала публікацію словами:

“Make up / No make up”.

На опублікованих фотографіях телеведуча показалась у чорному теплому светрі. На першому знімку вона без макіяжу, а на другому – із виразним макіяжем. Зірка підкреслила очі та нанесла помаду ніжного відтінку. Ведуча також уклала волосся, зробивши зачіску акуратнішою.

Після публікації цього допису прихильники Маші Єфросиніної одразу почали порівнювати. Думки, як завжди, розділилися: одні засипали компліментами, називаючи її чарівною в будь-якому вигляді, інші виражали сумніви стосовно можливого використання фотошопу. Відповідаючи на момент з редагуванням фото, телеведуча відповіла підписниці, що вона навіть не використовувала звичайні фільтри. Коментатори висловлювали свої думки по-різному:

  • “Звичайно make! Він підкреслює жіночу красу”.
  • “Коли і так і так дуже гарно. А ваші мейки то завжди мистецтво”.
  • “Без мейку ви дуже подобаєтеся, але з мейком – справжня богиня”.
  • “До – значно миліше й природніше”.
  • “Немає значення. Ви завжди чарівна”.
Маша Єфросиніна приголомшила виглядом до та після макіяжу
Маша Єфросиніна приголомшила виглядом до та після макіяжу

До слова, більша частина підписників висловлювала захоплення природним виглядом зірки без макіяжу.

Нагадаємо, що Маші Єфросиніній 44 роки, і зірка виглядає чудово. Вона є дружиною бізнесмена Тимура Хромаєва, який на сьогодні проходить службу в ЗСУ. Нещодавно ведуча поділилась емоціями та розповіла, що дуже чекає повернення свого чоловіка. Пара виховує двох дітей: доньку Нану та сина Олександра.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.