Артистки вже в передпенсійному віці, а виглядають неначе молодички: Ассія Ахат, Ольга Сумська, Ірина Білик

Споглядаючи на цих знаменитостей, не можна повірити, що за кілька років вони підуть у Пенсійний фонд, щоб оформлятися на заслужений відпочинок. Дамочки ж молодяться і не думають старішати.

Ассія Ахат – 58 років

Про пенсію скрипалька, що перебуває на американських теренах, поки не замислюється. Навпаки підтримує ідеальну форму й навіть не соромиться продемонструвати оголений животик. Тож на світлині з ялинкою увагу привертає не лісова гостя, а артистка в доволі пікантному луці.

Зірки передпенсійного віку виглядають на 35 років

Хоча ялинкові прикраси теж заслуговують на лайк, адже зроблені у вигляді музичних інструментів та нот. Ассія не соромиться показувати різні частини тіла. І це не лише прес, але й стрункі ніжки та навіть спина з усіма необхідними вигинами.

Ольга Сумська – 57 років

Попри те, що за 3 роки акторка отримає пенсійне посвідчення, вона сяє неначе ранкова зірка. Поряд із чоловіками – колишнім Євгеном Паперним та нинішнім Віталієм Борисюком – Ольга виділяється красою та молодечим виглядом.

Зірки передпенсійного віку виглядають на 35 років

Сумська не соромиться брати участь у відвертих фотосесіях, навіть перетнувши півстолітню межу. Слід відзначити, що на таких світлинах артистка може дати фору багатьом молодим колежанкам.

Ірина Білик – 53 роки

Це за радянськими мірками співачка перебуває у передпенсійному віці, а за українськими їй чекати пенсії ще довгих 7 років. Тим часом Ірина не думає про старість, а докладає чимало зусиль, щоб виглядати молодо й привабливо.

Зірки передпенсійного віку виглядають на 35 років

Слід відзначити, що це їй вдається на славу. Жінка виховує 8-річного сина Табріза, переклала на українську власний хіт “Сніг”, планує на квітень гастролі в Німеччині. Життя дивовижне і сповнене подіями, тож думати про старість та відпочинок поки ніколи.