Ксенія Мішина та Камалія – справжні королеви краси: в яких конкурсах брали участь артистки та чи перемогли

Серед українок зустрічається чимало красунь. Це істина. Але деякі з них устигли підтвердити це офіційно, маючи титул королеви краси. Мова про актрису Ксенію Мішину та співачку Камалію.

Ксенія Мішина

Попри невлаштованість особистого життя, ніхто не сумнівається у зовнішніх даних актриси. У 18-річному віці студентка економічного факультету взяла участь у конкурсі “Севастопольська красуня”.

Знаменитості мають корону королеви краси

За параметрами дівчина трішки не дотягувала, адже мала зріст 168 см, а мінімальна планка складала 172 см. Та це не завадило Ксенії отримати корону віцеміс. До того ж вона здобула приз глядацьких симпатій.

Знаменитості мають корону королеви краси

Коли українці поглянули на переможницю конкурсу “Міс Всесвіт-2022”, то побачили неймовірну схожість із нашою актрисою. Р’Боні Гебріел нагадала всім Ксенію. “Наша навіть краща”, – понеслося мережею. Мішина не заперечувала, що є “красивішою, ніж найкрасивіша у Всесвіті”.

Камалія

Співачка отримала корону в 31-річному віці. На той час Наталія Шмаренкова вже була заміжня за мільярдером Мохаммадом Захуром. Тож взяла участь у конкурсі “Місис Світу 2008”.

Знаменитості мають корону королеви краси

Задля здобуття перемоги Камалії довелося здолати чотири десятки конкуренток з усього світу. Конкурс відбувався у Калінінграді. Українка в рожевій сукні, неначе Барбі, отримала діамантову корону на сцені обласного Драматичного театру.

Знаменитості мають корону королеви краси

На той момент дівчаток-близняток у подружжя ще не було. Тому королева краси пообіцяла турбуватися про дітей усього світу. Запевнила, що перемога в конкурсі краси відкриє для неї ще більше можливостей на цих теренах.

На жаль, нині співачка розлучилася зі своїм багатієм. А через війну змушена бачитися з донечками вряди-годи, оскільки сама залишилася в Україні, а Захур з Арабеллою та Мірабеллою подалися до Лондона.

Популярне

Схожі статті

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.