З Вєркою Сердючкою завжди була її сценічна мама Інна Білоконь. Які насправді стосунки склалися в артистів

Люди, чиє особисте життя відрізняється від життя пересічної людини зазвичай викликають шалену цікавість широкого загалу. Їх завжди обговорюють та намагаються дізнатися, що є правдою, а що - вигадкою.

Особливо від зайвої уваги страждають зіркові артисти з неординарним амплуа. Одним з таких є легенда українського гумористичного світу, найулюбленіший актор сучасності Андрій Данилко.

Натовпи шанувальників та тотальна самотність

Буде зайвим говорити, що Данилко з Сердючкою тепер назавжди невіддільні. Приміривши у молодому віці образ дивакуватої провідниці Вєрки, Андрій залишився заручником цього культового персонажа. Можливо це якось відбилось й на його особистому житті, бо й по цей час артист не має дружини, власної родини. Якщо не рахувати родиною сценічний колектив, а особливу вірну подругу Інну Білоконь, яка іде поруч з ним по життю та творчості від самого початку, з юності.

Колеги та близькі друзі А.Данилко та І.Білоконь

Ні Інна, ні Андрій ніколи не приховували своїх дружніх та ніжних стосунків. Але, хто б що не казав, за словами артистів, у щось більше вони не переростають. Вони можуть гуляти, тримаючись за руки або поцілуватися. Втім тісних зв’язків не заводять.

До речі в Інни є родина: чоловік, на ім’я Олег та донька Яна, яка нещодавно вийшла заміж.

Інна Білоконь зі своєю родиною

Іноді Андрію ставлять питання стосовно його орієнтації, на що чоловік відповідає, що любить тільки жінок, а не одружений лише через те, що не знайшов свою єдину та неповторну. Втім, за його словами, він не переживає через самотність, бо роботу вважає найголовнішою справою у своєму житті.

Популярне

Схожі статті

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками. 

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.