Чоловічий костюм замінив елегантну сукню: Тіна Кароль засяяла на нових фото: “Просто посмішка навзаєм”

Відома своєю елегантністю Тіна Кароль здивувала новим образом. Світлинами з фотосесії зірка поділилась зі своїми прихильниками в Instagram-акаунті.

Українська співачка та телеведуча Тіна Кароль приємно здивувала своїх прихильників новим образом, поділившись знімками з останньої фотосесії у своєму Instagram-акаунті. Відома своїм вишуканим та елегантним стилем, Тіна на цей раз обрала класичний чоловічий костюм ніжного кремового кольору.

Співачка, яка завжди вражає своїм елегантним та жіночним стилем, на цих знімках має чудовий вигляд в іншому образі. У світлому піджаку, що виглядає великим на зірці, і класичних штанах, Тіна показала новий образ, який надав їй неповторну харизму. Доповнили такий вигляд вдало підібрані деталі: масивні золоті сережки і манікюр, зроблений у тон костюма.

“Просто посмішка навзаєм. Ми сильніше, ніж самі можемо уявити”, – пише співачка.

Стилісти подбали про волосся Тіни Кароль, яке акуратно вклали у хвильки та зібрали у піджак, візуально зробивши зачіску коротшою. Варто відзначити, що візажисти вирішили підкреслити природну красу співачки та використали мінімальну кількість косметики.

Чоловічий костюм замінив елегантну сукню
Чоловічий костюм замінив елегантну сукню

До речі, світлини зробив фотограф Михайло Федорак, який гарно відтворив чарівність Тіни на знімках. Сама артистка відзначила посилання на сторінку Михайла у своєму дописі.

Підписники Тіни підтримали ідею цікавого образу. У коментарях під фото вони висловили своє захоплення та засипали компліментами. Фанати звернули увагу на щиру посмішку та відкритість. Зауважимо, публіка говорить про те, що Тіна надихає. Ось, які коментарі можна зустріти під публікацією:

  • “Як завжди – неймовірна! Дякую за все! Фатальна спокуса”.
  • “Посміхайся частіше, тобі дуже личить посмішка”.
  • “Ці фото то є любов “.
  • “Костюм дуже вам личить”.
  • “З тобою я сильніша ніж можу уявити!”.
  • “Чекаємо на новий парфум “Отрута””.
Чоловічий костюм замінив елегантну сукню
Чоловічий костюм замінив елегантну сукню

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.