15-річна донька відомого артиста Євгена Кошового попозувала на камеру: вельветовий костюм та високі підбори

Донька коміка Євгена Кошового Варвара поділилась фотографіями з нової чорно-білої фотосесії. На знімках дівчина позує, наче справжня модель.

15-річна донька шоумена та коміка Євгена Кошового Варвара поділилася зі своїми підписниками новими фотографіями, які вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Дівчина не часто ділиться дописами в соціальних мережах, але цього разу вирішила порадувати декількома фотографіями одразу.

На чотирьох знімках, які супроводжують допис, ми можемо побачити, як Варвара виглядає на сьогодні. Для фотосесії вона обрала стильний вельветовий костюм чорного кольору та чорні шкіряні черевички на високих підборах. На свої молоді роки, дівчина виглядає дуже елегантно та жіночно.

До слова, Варвара легко позує перед камерою, наче професійна модель. У публікації фотографії представлені у чорно-білому кольорі, що додало її образу класики. У сторіз дівчина також показала знімки в кольорах, на яких вона мило усміхається. На цих світлинах помітно мінімальний макіяж, який гарно підкреслив природну красу.

15-річна донька відомого артиста Євгена Кошового попозувала на камеру
15-річна донька відомого артиста Євгена Кошового попозувала на камеру

Допис здобув швидку популярність серед підписників, зібравши велику кількість вподобайок та коментарів. Шанувальники приємно вражені виглядом дівчини та висловлюють компліменти. До прикладу, під фото можна зустріти такі слова: “Модель”, “Вишукана” та “Богиня”.

15-річна донька відомого артиста Євгена Кошового попозувала на камеру
15-річна донька відомого артиста Євгена Кошового попозувала на камеру

Нагадаємо, що це вже не вперше, коли Варвара ділиться своїми стильними образами в соціальних мережах. Раніше, у червні цього року, вона показала кадри, на яких представлена в чорному топі та з красивим макіяжем, підкресливши пишні губи та виразні очі. Також дівчину прикрашав пірсинг на носі, але на нових знімках його немає. Порівнюючи ці фотографії з сьогоднішніми, можна додати, що, схоже, Варвара змінила колір волосся на світліший.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.