Доньці Брежнєвої щойно минуло 14 років, а вона виглядає на всі 20: Сара витягнулася й набула модельних форм

Коли Віра Брежнєва прийшла у "ВІА Гру", то мала доньку Соню. А Сару народила, коли вже стала зіркою. Молодшій доні минуло 14 років, і вона в усьому наслідує старшу сестру.

Молодша донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман у грудні відзначила 14-річчя. Вона всіма силами намагається брати приклад зі старшої сестри Соні. Тож час від часу влаштовує фотосети як справжня модель.

Донька Віри Брежнєвої у 14 років виглядає на 20

Слід відзначити, що дівчині це дуже добре вдається. Одягнувши довгу шовкову вечірню сукню й накинувши на плечі шубу зі штучного хутра, Сара зовсім не схожа на 14-річну дівчинку-підлітка. Навпаки преобразилася й виглядає як справжня гламурна доросла особа.

Донька Віри Брежнєвої у 14 років виглядає на 20

Це трішки навіть лякає. Адже не повинна юнка у такому віці виглядати як 20-річна модель. Та схоже, ані маму, ані старшу сестру подібний розклад не лякає. Родички всіляко підтримують наймолодшеньку.

Так Сара Кіперман виглядала рік тому

Місяць тому тоді ще 13-річна Сара показалася перед публікою в довгій концертній сукні з голою спиною. Знімання відбувалося в дорогому швейцарському готелі. Можливо, через високу вартість нарядних речей дівчина й виглядає значно дорослішою за свій вік.

Донька Віри Брежнєвої у 14 років виглядає на 20

Схоже, татусь-мільйонер не шкодує грошей, аби тільки кровиночка потішилася. Поки що жодна з доньок Віри Брежнєвої не взяла до рук мікрофона й не виступила перед публікою, хоча було б цікаво почути дівочі голоси.

Старша донька Віри успадкувала мамині риси. Вони дуже схожі між собою. А от Сара, напевно, більше пішла в батька, бо різко виділяється з родинної лінії. Хоча дівчина ще росте, і все може змінитися за кілька років.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.