Жовто-блакитний образ і довжелезні вії: 55-річна Надія Матвєєва показала українську незгасаючу красу

Надія Матвєєва показалась у патріотичному образі та підтримала українських захисників. Ведуча розповіла, в яких українських брендів можна придбати стильний одяг.

Відома телеведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва порадувала прихильників на своїй сторінці в Instagram, з’явившись у жовто-блакитному образі. На відео ведуча прогулювалася містом, висловлюючи подяку ЗСУ за їхню важливу та важку роботу. Зірка підкреслила значущість підтримки та допомоги наших захисників, підписавши відео:

“Дякую, що тримаєтеся. Допомагаємо нашим захисникам та підтримуємо одне одного”.

Варто відзначити, на кадрах Надія виглядає дуже стильно. Зірка одягнена у жовтий пуховик та блакитний шарф, які чудово підкреслили її патріотичний настрій. Гарний макіяж та подовженні вії лише доповнили красивий образ ведучої.

55-річна Надія Матвєєва показала українську незгасаючу красу
55-річна Надія Матвєєва показала українську незгасаючу красу

Нагадаємо, днями Надія відповіла на зауваження однієї з підписниць, яка вказала на те, що зірка останнім часом часто вибирає жовтий колір у своєму гардеробі. У відповідь ведуча поділилася своєю думкою, пояснивши, що жовтий колір для неї є джерелом енергії.

“Він начебто дає енергію, настрій, яких іноді не вистачає похмурими днями. Ще жовтий вважають кольором творчості, це мені до серця”, – пише Надія.

Також вона додала, що українські бренди часто вибирають жовті та блакитні кольори і саме ці відтінки найкраще пасують українцям. Щодо сміливості носити яскравий одяг, вона закликала прихильницю обирати те, що додає радість та рішучість.

“Стосовно сміливості носити яскраві кольори: ми з вами маємо робити все, що додає енергії, радості та рішучості. І якщо колір допомагає, просто обирайте його”, – відповіла ведуча.

Допис зірка завершила, описавши, які бренди обирає – “Aslgarments”, “Musthaveua”, “Vovk”. Підписники оцінили слова знаменитості та засипали її компліментами.

55-річна Надія Матвєєва показала українську незгасаючу красу
55-річна Надія Матвєєва показала українську незгасаючу красу

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.