Переріс батька та відростив щетину: Олег Скрипка показав, як зараз виглядає його найстарший син (ФОТО)

Відомий український артист Олег Скрипка вперше за довгий час показав свого 18-річного сина. Знаменитість продемонстрував, як нині виглядає його найстарша дитина.

Олег Скрипка здобув свою популярність багато років тому. Сьогодні знаменитість продовжує будувати кар’єру та активно виступати. Крім концертної діяльності та написання нових хітів, артист знаходить час і для своєї родини. Так, наприклад, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Скрипка показав, як проводить час зі своїми старшими синами – 18-річним Романом і 16-річним Устимом.

Старший син Скрипки

В Інстаграм-блозі знаменитого артиста нещодавно з’явився новий допис. Артист, який рідко показує шанувальникам фотографії та відео своєї родини, вирішив зробити виключення напередодні новорічних свят. Знаменитість разом зі старшими синами влаштував невеликий фотосет, а результати залюбки показав шанувальникам. Олег Скрипка продемонстрував, як виросли його сини.

Відомий український музикант Олег Скрипка показав, як сьогодні виглядає його старший син
Відомий український музикант Олег Скрипка показав, як сьогодні виглядає його старший син

На першому кадрі знаменитий артист Олег Скрипка позував поруч зі своїм найстаршим сином Романом, якому цьогоріч виповнилось 18 років. Зірковий нащадок вже встиг наздогнати свого батька за зростом і відростити невелику щетину. Варто зазначити, що Роман Скрипка неабияк схожий на свого батька – у тата й сина майже однакові риси обличчя.

Відомий український музикант Олег Скрипка показав, як сьогодні виглядають його старші сини
Відомий український музикант Олег Скрипка показав, як сьогодні виглядають його старші сини

Олег Скрипка також показав свого 16-річного сина Устима. У новій публікації знаменитість опублікував світлину, на якій можна було побачити юнака поруч із його старшим братом Романом. Рідня позувала на тлі засніженого краєвиду. Молодший син знаменитого артиста росте більше схожим на свою маму. Нагадаємо, що від дружини Наталії у співака також є дві молодші доньки – 13-річна Олеся та 11-річна Зоряна.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!