Що спільного у Миколи Гоголя й Володимира Дантеса: шанувальники запідозрили творчі особи у родинних зв’язках

Володимир Дантес, відомий співак і тренер команди "В активному пошуку" у "Лізі Сміху", не тільки вражає своїм музичним талантом, але й підтверджує, що володіє веселим почуттям гумору.

Володимир Дантес завжди виявлявся як артист, який не боїться сміятися з себе. Гострі жарти й нестандартний підхід до гумору зробили його популярним серед глядачів, хоча це може виходити за рамки загальноприйнятих норм.

Через його гострий гумор іноді йому відмовляють в участі в деяких передачах, оскільки не всі можуть оцінити смак Володимира Дантеса в жартівливих сценаріях. Мова про те, що, як повідомив Володимир, через його жарт на рахунок тих, хто хотів взяти на поруки одного олігарха, йому відмовили в участі у різдвяній телепрограмі. Втім, це не заважає йому демонструвати свою комічну сторону навіть просто в інстаграмі.

Інстаграм: веселий благодійний ролик та зміна зачіски

В інстаграмі Володимир Дантес показав, наскільки він може весело і жартівливо взаємодіяти зі своїми прихильниками. Подати серйозну справу, відкрити різдвяний збір на потребу військових, у жартівливій манері — цілком у дусі гумориста.

Він вдало обіграв прохання фанатів розчесати його волосся. Відгукнувшись на це прохання, співак змінив свою зачіску й став схожим на великого українського класика Миколу Гоголя.

Володимир Дантес показав свій кумедний образ в стилі Гоголя

Хто зна, можливо він цього не хотів, але користувачі одразу це помітили. Що ж, в них обох з почуттям гумору добре. Цей нестандартний підхід до власного образу знову підкреслив  веселий характер та готовність жартувати навіть на власний рахунок.

“Де взяти оберіг, щоб не закохатися в вас?”,- запитують в нього дівчата.

Володимир Дантес залишається не тільки видатним музикантом, але й непередбачуваним жартівником, готовим веселити своїх прихильників не тільки на сцені, але й в соціальних мережах. Його гострий гумор та неперевершений талант роблять його неповторним і незабутнім персонажем у світі шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.