Чому Тіна Кароль не дає сину бути публічним: “закрила” Веніаміна у школі і вже не показує спільних фото

Тіна Кароль, одна з яскравих зірок української естради, завжди є прикладом сильної жінки. Особливо, коли йдеться про особисте життя її сина, співачка виявляє рішучість у захисті його приватності.

Майже 10 років тому, Тіна Кароль опинилася перед викликом одиничного материнства, втративши коханого чоловіка, Євгена Огіра, від онкології. Залишившись з 5-річним сином, співачка переживши велику трагедію, вирішила взяти у свої руки виховання їхнього маленького скарбу.

Захист приватності та материнська любов

Через три роки після втрати Євгена, Тіна Кароль зробила важливий вибір для свого сина. Відчуваючи на собі, наскільки важко бути постійно у центрі уваги та публічності, вона вирішила огородити його від цього світу. Бажаючи дати синові найкращі можливості у вихованні та освіті, вона відправила його в Англію.

Упродовж останніх років, син Тіни Кароль навчається в англійській школі, де він здобуває якісну освіту та формує свою особистість. Хлопець, як повідомляють джерела, зростає в затишному англійському містечку, де йому забезпечено не тільки якісне виховання, а й повна підтримка та турбота з боку Тіни Кароль. Мати дбає, щоб її син відчував тепло родинного вогнища, навіть на відстані від рідного краю.

Зараз Веніаміну виповнилося 15 років, і він стає схожим на свого покійного батька, що для матері, безсумнівно, особливо важливо.

Вона розуміє, що парубок скоро буде привабливим для жінок та дівчат, але поки що їй важко з цим змиритися.

Тіна Кароль з сином. Фото зі сторінки в інстаграмі Тіни Кароль

Останній раз вона виклала його фото на сторінці в інстаграмі, вітаючи сина з його 15-м Днем народження.

“Як тебе кому-небудь віддати згодом. Ох, дівчата. Остерігайтеся свекрухи!”,- написала ревнива матуся.

Тіна Кароль продовжує вражати своєю сильною внутрішньою силою та непохитною рішучістю захищати приватність свого сина.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.