“Вони так швидко ростуть”: Джамала поділилась милими фотографіями своїх синів у однакових вишиванках (Фото)

Джамала поділилась рідкісним відео своїх двох синів на своїй сторінці в Instagram. Актриса одягнула їх в однакові вишиті сорочки та показала, як підросли її діти.

Відома співачка, народна артистка України та переможниця “Євробачення-2016” Джамала поділилась милим відео своїх дітей. Ролик опублікований на сторінці співачки у соціальній мережі Instagram.

На кадрах можна побачити двох маленьких синів артистки, Селіма-Ремзі та Еміра-Рахмана, які проводили час разом, граючись іграшками. Зіркова мама підписала допис словами:

“Я два роки не робила професійних світлин з цими двом. А вони так швидко ростуть”.

Джамала виразила засмучення через те, що не зробила фотографій раніше, адже діти значно підросли. До того ж вони дуже красиві та схожі на свою маму.

Джамала поділилась милими фотографіями своїх синів у однакових вишиванках
Джамала поділилась милими фотографіями своїх синів у однакових вишиванках

Зірка вирішила підкреслити схожість синів, одягнувши їх в однакові традиційні вишиті сорочки з красивими блакитними узорами. Джамала навіть показала ці красиві вишиванки зблизька, щоб можна було роздивитись деталі. До милого образу малечі, зірка обрала також однакові кремові штани.

Ролик супроводжувався музикою “Mom Returns And Finale” виконавця Джона Вільямса, яка додала теплу атмосферу. Зазначимо, що зірка не часто ділиться фотографіями дітей на своїй сторінці, тож це відео можна вважати рідкісним.

Джамала поділилась милими фотографіями своїх синів у однакових вишиванках
Джамала поділилась милими фотографіями своїх синів у однакових вишиванках

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Джамала вирішила оберегти дітей і вивезла їх з Києва в Туреччину, а саме до Стамбула, де діти проживали зі сестрою актриси. У той час, коли знаменитість гастролювала благодійними концертами в підтримку України по Європі.

До речі, недавно Джамала отримала нагороду від Турецької всесвітньої спілки за вклад у тюркську музику. Церемонія пройшла в Стамбулі. Нагороду забрала сестра Джамали, оскільки співачка не змогла приїхати, але висловила подяку у відеозверненні.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.