Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України: у США не вистачає пригод (Фото)

Відома співачка Міка Ньютон розповіла про своє повернення додому та зізналась, що дуже сумує за Україною. Артистка поділилась фото з аеропорту.

Українська співачка та акторка Міка Ньютон повідомила про своє рішення повернутися в Україну. Співачка додала, що дуже сумує за рідною землею. Цим вона поділилась в одній з публікацій в соціальній мережі Instagram, підписавши допис словами:

“Я дуже скучила за своїм домом.”

На опублікованому знімку відома співачка показалась в аеропорті, де вона позує поруч із чорною валізою, на яку прикрасила червоним бантом. Можна припустити, що фотографію зробив її коханий чоловік-американець Кріс Сааведра, який, як повідомлялося раніше, планує вирушити разом із дружиною до України.

Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України
Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України

Підписники співачки зраділи такій новині, висловивши своє задоволення у коментарях під постом. Вони побажали артистці та щасливої дороги. Ось, які коментарів можна відзначити під світлиною:

  • “Ласкаво просимо.”
  • “Клас, вітаю в Україні.”
  • “Це прекрасна новина!”
  • “Щасливої дороги додому.”
  • “Божої ласки та здоров’я!”
  • “Україна теж скучила за тобою.”
  • “Нарешті ви в Україні!”

Нагадаємо, що на початку грудня Міка Ньютон вже розповіла про свої плани вирушити в Україну разом із своїм чоловіком Крісом Сааведра. Співачка підкреслила, пара має намір відвідати Львів і Київ. Також вона наголосила, що дуже давно не була на рідній землі, а Кріс вже 8 років не має такої можливості.

Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України
Міка Ньютон поділилась, навіщо привезла чоловіка-американця до України

Попри важкий час для України подружжя планує залишитися на певний час. З огляду на те, що фото з’явилося сьогодні, можна припустити — співачка разом з чоловіком вже вирушила у подорож.

До речі, нещодавно у Міки та Кріса відзначалася 5-та річниця шлюбу, і з цього приводу зірка поділилася дописом на своїй сторінці, виклавши кілька фотографій з весільної церемонії.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.