Лілія Ребрик розповіла про таланти своїх дочок: вдались не у зіркову маму-актрису, а успадкували інші вміння

Лілія Ребрик показала відео, в якому її дочки виконують відому пісню "Stefania". Відео швидко стало популярним та отримало багато вподобайок.

Українська акторка та ведуча Лілія Ребрик порадувала своїх прихильників милим відео, в якому її дві дочки, 5-річна Поліна та 11-річна Діана, виконали пісню гурту Kalush “Stefania”.

Ролик, опублікований на сторінці ведучої у соціальній мережі Instagram, зібрав велику кількість вподобайок та швидко став популярним серед шанувальників зіркової сім’ї. Ідея цього відео з’явилася у самих дітей. Ведуча підписала публікацію словами:

“Діти вміють підняти настрій! Можливо, і вам вдасться усміхнутися”.

Відео розпочинається тим, що діти переглядаються, вирішуючи одночасно розпочати відому композицію. Першою взялася співати Поліна, яка дуже гарно виконала приспів популярної пісні. Тим часом Діана старалась підтримувати молодшу сестру, надавала поради та підказувала, в який момент слід співати трошки голосніше.

Після приспіву настав час виконати реп, і його підхопила Діана, яка вміло зачитала слова, чим вразила прихильників відомої мами.

Лілія Ребрик розповіла про таланти своїх дочок
Лілія Ребрик розповіла про таланти своїх дочок

Коментарі від фанатів не змусили себе довго чекати, і під відео з’явилося багато компліментів у сторону зіркових дітей. Ось, які слова можна зустріти під дописом:

  • “Як вони виросли! Красуні!”
  • “Так мило, що одна схожа на маму, а інша – на тата.”
  • “Неймовірні дівчата!”
  • “Які вони милі. Всім діткам – з Новим роком!”
  • “Гарні донечки щасливої їм долі”
  • “Діана качає, а молодшенька янголятко”
  • “Неймовірні дівчата, ваша родина надихає”

Нагадаємо, що Лілія Ребрик та її чоловік, хореограф Андрій Дикий, недавно відсвяткували 12-річчя свого щасливого шлюбу. Також подружжя готується до поповнення, адже відомо, що Лілія чекає народження ще однієї дитини.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?