Анатолій Анатоліч заробляє краще, аніж на телебаченні: “Ведення одного заходу більше місячної зарплати”

Анатолій Анатоліч з родиною мешкає в місті Вишгород. Оскільки татусь багатодітний, то постає питання, скільки треба заробляти, щоб задовольнити усі потреби сім'ї.

На початку повномасштабного вторгнення шоумен Анатолій Анатоліч відправив дружину Юлу з трьома дітьми до Франції, а сам залишився на господарстві з собаками. Сусіди радили зняти жовто-блакитний прапор з будинку на випадок окупації, але чоловік не став цього робити.

Анатолій Анатоліч розповів про власні заробітки

Після 11-місячної розлуки дружина Юла, 12-річна Аліса, 10-річна Лола та 2-річний Ніл повернулася до рідних пенатів. Щовечора всі сідають за стіл і кожен розповідає, як минув день, і що хорошого вдалося зробити.

Анатолій Анатоліч багато працює, щоб забезпечити велику родину всім необхідним. Розпочинав кар’єру на телебаченні. З “Плюсів” пішов, коли йому не дали можливості бути ведучим шоу “Танці з зірками”. Йому запропонували брати участь, а чоловік хотів вести хоча б балкон.

Анатолій Анатоліч розповів про власні заробітки

Довелося влаштувати власне Ютуб-шоу, спілкуючись із зірками. З “Прямим” Анатоліч розпрощався, коли телеканал став надміру політизований, хоча працював у ранковій програмі. Тато трьох дітей волів брати участь у розважальному контенті.

З телеканалу “Україна” Анатолій Анатоліч не звільнявся. Його закрили, щойно почалася велика війна. Чоловік зізнався, що на “Прямому” отримував близько 4 тис.доларів. Натомість ведення одного корпоративу перекривало місячну зарплату.

Анатолій Анатоліч розповів про власні заробітки

Нині чоловік Юли заробляє переважно на Ютуб-каналі, оскільки масових заходів стали проводити набагато менше. Блогер має гострий язичок і постійно когось критикує, тому траплялися випадки з погрозами на адресу мами та дружини.

Шоумен постійно проводить збори на ЗСУ. Коли у 2022 році брав участь у нью-йоркському марафоні, разом із підписниками вдалося зібрати пів мільйона гривень на потреби армії.

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.