Настя Каменських, Джамала, Міка Ньютон: відомі українські зірки, які вибороли визнання за межами України

Пригадаємо трьох відомих українських артистів, які покорили серця шанувальників за межами українського кордону. Ці знаменитості довели, що шляхом праці можна досягти великого успіху.

Українські артисти мріють покорити світ своєю творчістю, виступати на великих сценах та здобувати визнання не лише в межах України. Знаменитості підтвердили, що це можливо шляхом великої праці, тому пригадаймо таких успішних українських зірок.

Міка Ньютон

Відомі українські зірки, які вибороли визнання за межами України
Відомі українські зірки, які вибороли визнання за межами України

Українська співачка Міка Ньютон (справжнє ім’я Оксана Грицай) була дуже популярною у 2000-х роках. Її талант приваблював молоду аудиторію. У 2011 році зірка представляла Україну на “Євробаченні” і посіла 4 місце, увійшовши до п’ятірки кращих.

Прагнучи до нових вершин, співачка вирушила в Америку. Там вона не лише знайшла визнання серед публіки, але й знайшла щастя у романтичних стосунках, зустрівши свого чоловіка. У 2018 році в пари відбулося весілля.

Настя Каменських

Відомі українські зірки, які вибороли визнання за межами України
Відомі українські зірки, які вибороли визнання за межами України

Настя Каменських вже давно завоювала серця української аудиторії. Артистка вирішила випробувати себе на латиноамериканській сцені та здобула там неабияку популярність. Зірка заздалегідь вивчила іспанську мову та неодноразово розповідала, що їй подобається культура цієї країни. З часом вона зізналась, що мріє про “Греммі”. Оскільки з українською піснею це буде важко, зірка перейшла на латиноамериканську музику.

На початку повномасштабного вторгнення вона активно проводила благодійні концерти за кордоном і затрималась там на деякий час. Пізніше Каменських представила нову композицію “Tu y Yo”, яку виконала іспанською мовою та отримала великий успіх.

Джамала

Відомі українські зірки, які вибороли визнання за межами України
Відомі українські зірки, які вибороли визнання за межами України

Відома українська співачка кримськотатарсько-вірменського походження Джамала після перемоги на “Євробаченні” 2016 року не зупинилась на досягнутому. Раніше отримала гран-прі на “Новій хвилі”, а згодом виборола перемогу на проєкті “Зірки в опері”.

Під час повномасштабного вторгнення Джамала вивезла свою сім’ю в Туреччину, а сама вирушила в Європу, де проводила благодійні концерти на підтримку України.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.