Даша Квіткова з “Холостяка” здивувала всіх і Добриніна: син схожий на зірку фільму “Один удома” (ФОТО)

Даша Квіткова замилувала фотографіями 2-річного сина Лева. Блогерка порівняла його з відомим актором Маколеєм Калкіним, який грав у фільмі "Сам удома".

Блогерка та переможниця шоу “Холостяк” Даша Квіткова поділилась милими сімейними фото на сторінці в Instagram. До публікації прикріплені світлини 2-річного сина Лева, якого вона виховує разом із відомим ведучим Нікітою Добриніним. Знімки були зроблені поряд із різдвяною ялинкою, що додало святкову атмосферу.

На фотографіях можна побачити Дашу та її сина, якого вона тримає на руках. У дописі блогерка дякує своїм прихильникам за спільно пережитий рік.

Вона наголосила про важливість взаємопідтримки та підкреслила, що 2023 рік показав, як важливо бути відкритими для нового та як потрібно цінувати як власне фізичне, так і ментальне здоров’я. Завершуючи, Даша привітала свою публіку з Новим Роком та висловила надію на кращий 2024 рік.

“Я дякую вам, моя insta fam, що ми пройшли з вами ще один рік, переживаючи разом складний час, єднаючись та підтримуючи один одного”, – написала блогерка.

У своєму stories Квіткова показала кілька фотографій Лева поряд із фото молодого Маколея Калкіна, який грав головну роль у відомому фільмі “Сам удома”. Тим самим вона порівняла їхню схожість.

Даша Квіткова з Холостяка здивувала всіх і Добриніна
Даша Квіткова з Холостяка здивувала всіх і Добриніна

Підписники привітали Дашу та Лева з Новим Роком і висловили враження, адже схожість 2-річного Лева та Маколея Калкіна дійсно велика, залишивши такі коментарі:

  • “Малий на Кевіна дуже схожий”
  • “Даша, ви дуже позитивна, добра, легка людина”
  • “Це, що, Кевін з один дому”
  • “Нехай у 2024 заставить частіше посміхатися. У вас чарівна посмішка! Левчику здоров’я”
  • “Ну такий смачний хлопчик такий милий”
  • “Шлях пройдених дій великий. Дякую, Даша, за побажання. Вам того ж”

Нагадаємо, що про розлучення Квіткової та Добриніна стало відомо у січні 2023 року. Про причини розриву стосунків колишнє подружжя вирішило не розповідати.

Популярне

Схожі статті

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.