Хореограф Женя Кот облаштував будинок, тепер з дружиною чекають на поповнення: “Були готові до всього”

У родині хореографа Євгена Кота сталося справжнє диво. Після багатьох спроб дружина врешті завагітніла. Подивімося, в яких умовах зростатиме маленький нащадок подружжя танцівників.

Хореограф Женя Кот брав участь у “Танцях з зірками” у парі з Ксенією Мішиною. Тоді точилося багато розмов про роман між зірками. Та з’ясувалося, що Євген одружений і щасливий у шлюбі.

Євген Кот із дружиною очікують на появу малюка у власному будинку

З коханою він познайомився на талант-шоу, щоправда, на іншому. Євген судив учасників програми “Україна має талант”. Там і побачив семикратну чемпіонку з танців, яка відразу припала до вподоби.

Євген Кот із дружиною очікують на появу малюка у власному будинку

Кот з Наталею Татарінцевою довгих 4 роки мріяли про нащадка. Спочатку пара оббивала пороги лікарень, збиралася робити ЕКО, та згодом дійшли висновку, що треба відпустити ситуацію, а там буде як буде.

Євген Кот із дружиною очікують на появу малюка у власному будинку

Врешті цей довгоочікуваний момент настав. Різдвяного дня подружжя танцівників сповістило цю щасливу новину широкому загалу. До появи малюка в родині все готове, адже Євген із Наталею мешкають у власному будинку й давно дозріли до батьківства.

Євген Кот із дружиною очікують на появу малюка у власному будинку

За парканом невеликий дворик із мангалом. Двоповерхова споруда доволі простора. Стіни в середині будинку розмальовані чудернацькими малюнками. У спальні зображено ліс, а на стелі – зорі з хмарками перед світанком.

Євген Кот із дружиною очікують на появу малюка у власному будинку

Поміж намальованої рослинності є чимало живих квітів. У цьому куточку раю пара частенько пригадує свої танцювальні навички, влаштовуючи батли просто посеред кімнати.

Наталя стежить за порядком в оселі й підтримує його самотужки. Окрім дитинки, молодичка мріє ще й про домашніх тварин. Та поки що народження малюка в пріоритеті. Адже вони з Євгеном майже зневірилися, що колись стануть батьками.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!