Позитив, Пивоваров і Мірзоян не люблять згадувати дитинство: все тому, що татусі стали для них чужими людьми

Особливо важливо, щоб поряд був батько, для хлопчиків. Та деяких дітей татусі покидають ще зовсім маленькими. Таке трапляється й з популярними та знаменитими людьми.

Позитив

Попервах Олексій Завгородній жив у заможній родині, не знаючи ні в чому відмови. Тато дав сину грошей на перший кліп. Та коли юнаку було 16 років, батько зателефонував йому з відрядження й сповістив про намір покинути родину. Сказав, що всі жінки однакові, і колись син має його зрозуміти.

Знамениті чоловіки зростали без батька

Це дало поштовх хлопцю до заробітків. Він уже тоді за кожен концерт отримував по 100 доларів, тому спромігся сам утримувати маму, сестру й бабусю, ставши надійною опорою. Останні 15 років вони з татом не спілкувалися, а торік стало відомо, що чоловік помер.

Арсен Мірзоян

Хлопчику було всього 2 роки, коли батько покинув родину. Тож головною вихователькою Арсена стала вулиця. Вже з 6 років Арсен міг не ночувати вдома. Писав мамі записку на аркуші паперу, що буде в суботу, щоб не чекали, і нумо на берег Дніпра.

Знамениті чоловіки зростали без батька

Там із товаришами палили багаття й сиділи до ранку. На батька Мірзоян не ображається. Чоловік нині мешкає в росії. Вони практично не спілкуються між собою. Тато зателефонував лише раз, коли почалося повномасштабне вторгнення, щоб поцікавитися, як у них справи.

Артем Пивоваров

Зростав у жіночому царстві й цей популярний співак. Вихованням хлопчика займалися мама й бабуся, а тато покинув сина ще немовлятком. Мама Артема працювала медсестрою, тому мріяла, що нащадок успадкує її професію.

Знамениті чоловіки зростали без батька

Попервах Пивоваров так і зробив – вступив до медичного коледжу. Навіть певний час працював помічником анестезіолога в реанімаційному відділенні лікарні. Згодом здобув освіту еколога. І лише після цього усвідомив, що понад усе хоче займатися музикою.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.