Леопард – хіт сезону: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл похизувалась ідеальним нарядом, а мама відреагувала

Донька відомої української журналістки Ольги Фреймут на особистій Інстаграм-сторінці продемонструвала новорічний наряд. Злата Мітчелл вбралась у трендову сукню.

Ольга Фреймут, відома українська журналістка та ведуча, виховує трьох дітей. Найстарша донька знаменитості наразі живе та навчається за кордоном. Злата Мітчелл веде доволі екстравагантний блог у соціальній мережі Інстаграм. Користувачі мережі часто критикують зіркову доньку, але її мама Ольга Фреймут завжди залишається на боці рідної людини та активно її підтримує.

Новорічний образ Мітчелл

Так, наприклад, нещодавно дівчина продемонструвала цікавий образ, який одягла для новорічної вечірки. Дівчина вирішила влаштувати імпровізовану фотосесію напередодні святкової ночі. Злата Мітчелл одягла довгу сукню темно-коричневого відтінку з леопардовим принтом на ній. Цікавий крій образу підкреслив ідеальний стан і талію блогерки.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій наряд, а зіркова мама прокоментувала
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій наряд, а зіркова мама прокоментувала

У коментарях до нової публікації Злати Мітчелл чимало користувачів мережі зробили компліменти її образу. Знаменитість відповідала їм подякою у вигляді так званої “вподобайки”. Зіркова мама дівчини, журналістка Ольга Фреймут, також не могла залишити дівчину без увагу – вона вподобала її публікацію, а в коментарях залишила червоне сердечко на знак захоплення та підтримки.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій наряд, а зіркова мама прокоментувала
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій наряд, а зіркова мама прокоментувала

Варто зазначити, що не так давно донька відомої української журналістки Ольги Фреймут не так давно змінила колір свого волосся. Раніше Злата Мітчелл ходила зі світлим відтінком – шевелюру вона успадкувала у своєї зіркової мами. А тепер дівчина пофарбувала пасма у темний каштановий колір. Такий відтінок ідеально пасує до сукні Злати Мітчелл, яку вона вирішила одягнути для святкування Нового 2024 року.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".