За межами реаліті-шоу: як склалися стосунки учасників та відомих героїнь “Холостячки” Огнєвіч і Мішиної

Дізнайтеся долі відомих "Холостячок" з популярного реаліті-шоу. Пригадаємо, чим найбільше запам'яталися головні героїні сезонів прихильникам.

Відоме реаліті-шоу “Холостячка” швидко завоювало популярність і вразило глядачів романтичними історіями кохання та розставань, починаючи з першої “Холостячки” — зірки серіалу “Кріпосна” Ксенії Мішиної. Пригадаймо відомих “Холостячок” та їхній вибір.

Ксенія Мішина

Як склалися відносини учасників та відомих героїнь Холостячки
Як склалися відносини учасників та відомих героїнь Холостячки

В знаменитості був ряд вимог, яким мав відповідати коханий чоловік. Вона запам’яталась своїм уважним та прискіпливим вибором. У фіналі зірка обрала партнера, який, на думку фанатів, був повною протилежністю Ксенії.

Героїня першого сезону вибрала Олександра Еллерта. Пара проіснувала разом півроку, після чого розірвали стосунки. У одному з інтерв’ю Ксенія зізналась, що причиною була її часта зайнятість у різних проектах. Актриса зачарувала прихильників своєю харизмою, і це не дивно, адже відомо, що вона є однією з найгарніших та талановитих актрис України.

Злата Огнєвіч

Як склалися відносини учасників та відомих героїнь Холостячки
Як склалися відносини учасників та відомих героїнь Холостячки

Пізніше роль “Холостячки” взяла на себе відома співачка Злата Огнєвіч. Вона запам’яталась глядачам своїм обережним підходом до вибору обранця. Її краса зачарувала учасників з різних країн. З гірким досвідом романтичних стосунків, зірка боялась зробити неправильне рішення. У фіналі було обрано Андрія Задворного. Прихильники були раді такій новині, але згодом пара розійшлась через розбіжності в характерах.

Зазначимо, що наступна “Холостячка” мала з’явитися після Злати Огнєвіч, але через агресію росії багатьма улюблений проект зупинили. Телеведучий Григорій Решетник завірив шанувальників, що новий сезон вийде, як тільки Україна переможе. Серед відомих українок, яких фанати хотіли б побачити на екрані нового випуску, згадують: Дашу Астаф’єву, Тіну Кароль та Лесю Нікітюк.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.