Як в молодості виглядали Наталія Сумська, Алла Мазур та інші зірки, яким давно за 50: були першими красунями

Героїням нашої сьогоднішньої статті вже давно за 50. Як виглядали Алла Мазур, Наталія Сумська, Ірина Білик та Ольга Сумська в молодості, далі у матеріалі.

Незважаючи на свій не юний вік, героїні сьогоднішньої статті дуже гарно виглядають і залишаються ефектними та яскравими. Та, звісно, час вплинув на їхню зовнішність. Колись сестрі Сумські, Ірина Білик та Алла Мазур були першими красунями українського шоу-бізнесу.

Наталія Сумська

Зараз Наталії Сумській 67 років. Акторка досі активно працює в театрі та кіно і відмінно виглядає. Мало хто пам’ятає, якою Наталія була в молоді роки, а була вона справжньою красунею. Темне волосся, глибокі карі очі і струнка фігура. Він Наталії неможливо було відвести погляд.

Як виглядала Наталія Сумська в молодості
Як виглядала Наталія Сумська в молодості

Ольга Сумська

Молодшій сестрі Наталії Сумської Ользі зараз 57 років. Акторка все життя носила статус однієї з найкрасивіших актрис України. І досі Ольга залишається дуже ефектною жінкою. Сумська все життя була в одному образі і ніколи не міняла імідж. Довге, світле волосся, тонка талія  і яскраві образи – саме такою знає Ольгу публіка.

Як Ольга Сумська виглядала в молодості
Як Ольга Сумська виглядала в молодості

Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик із тих жінок, хто з роками сильно змінюється. Артистка любить експериментувати із зовнішністю, приміряти різні зачіски, стилі в одязі та інше. Крім того, Білик робила кілька пластичних операцій, які змінили її риси обличчя. Якщо дивитися на фото з молодості Ірини Білик, то її можна не впізнати.

Як виглядала Ірина Білик в молодості
Як виглядала Ірина Білик в молодості

Алла Мазур

Одна з найвідоміших телеведучих України, яка вже понад 25 років веде новини на 1+1 Алла Мазур ніколи не гналася за статусом найкрасивішої. Багато хто сходиться на думці, що зараз Алла Григорівна виглядає більше ефектно і стильно, ніж у 90-х. В свої молоді роки Алла Мазур мала модну на той час хімічну завивку волосся і полюбляла класичний стиль в одязі.

Архивные фото Аллы Мазур, Натальи Мосейчук и других телеведущих
Як виглядала Алла Мазур в молодості

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.