Лілія Ребрик показала три покоління своєї родини – батьків, онуків і себе: “Хочеться до мами з татом”

Лілія Ребрик поділилась фотографією своєї родини, де обіймається з батьками та двома доньками. Ведуча емоційно розповіла про свої переживання.

Відома українська ведуча Лілія Ребрик вирішила поділитися зі своїми прихильниками світлиною сімейної зустрічі. Мила фотографія була опублікована на сторінці ведучої в Instagram.

На знімку, окрім Лілії Ребрик, можна побачити її батька та матір — Віру Тодорюк та Івана Тодорюка, які тепло обіймають одне одного. Також на фото присутні дві доньки ведучої — Діана та Поліна. Ця світлина передає атмосферу родинного затишку у колі близьких.

Лілія також вирішила розповісти своїм підписникам про те, що сьогодні турбує зірку. Допис підписаний емоційними словами щодо переживання труднощів і стурбованості через постійні тривоги та російську агресію.

Вона поділилась, що відчуває спустошеність від поганих новин та гучних ранків, але намагається зробити все, щоб відчувати себе краще, заради двох доньок, дитини під серцем та заради себе.

Лілія Ребрик показала три покоління своєї родини – батьків, онуків і себе
Лілія Ребрик показала три покоління своєї родини – батьків, онуків і себе

Вона розповідає про потребу в захисті та підтримці, особливо зараз, коли страх і невизначеність стали частиною життя. Також, додала, що у дитинстві, коли вона почувалась неспокійно, йшла до батьків, які допомагали подолати відчуття тривоги. І навіть зараз, коли вона поруч з ними, почувається у безпеці.

“Як у дитинстві, коли страшно – хочеться до мами з татом. Здається, вони огорнуть, захистять, відведуть усі біди”, – розповідає Лілія Ребрик.

Звісно, шанувальники не залишили улюблену ведучу в складний час і виразили теплі слова підтримки:

  • “Тримайтесь, мої рідненькі.”
  • “Бережіть себе і своїх близьких.”
  • “Так і є! Бути разом в ці страшні дні поруч з самими рідними!”
  • “Сил Вам! За Двох потрібно триматися.”
  • “Тримайтеся вам не можна переживати, бережіть своїх дітей.”
Лілія Ребрик показала три покоління своєї родини – батьків, онуків і себе
Лілія Ребрик показала три покоління своєї родини – батьків, онуків і себе

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.