Донька Кузьми Скрябіна показала свою маму: як зараз виглядає дружина покійного Андрія Кузьменка (ФОТО)

Донька відомого українського музиканта Марія-Барбара показала вечір у компанії своєї мами. Знаменитість показала, як зараз виглядає дружина Андрія Кузьменка.

Марія-Барбара Кузьменко, донька відомого українського музиканта, нині працює косметологом, а також деколи ділиться свіжими фотографіями на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Дівчина час від часу показує кадри і своєї родини – мами та коханого чоловіка. Так, наприклад, нещодавно Марія-Барбара продемонструвала, як провела вечір у компанії своєї мами.

Дружина Кузьми Скрябіна

В особистому Інстаграм-блозі дівчини з’явилась нова фотографія, на якій її мама за столом позує з їхньою собакою породи шіба-іну. 55-річна Світлана Бабійчук сидить у кріслі та ніжно обіймає песика, поки той тримається передніми лапами за бильце. Мама Марії-Барбари Кузьменко сидить боком до камери, а тому розгледіти її обличчя було важко. Знаменитість прийшла в гості до доньки без макіяжу та у звичайному одязі. Втім, це не завадило Світлані Бабійчук мати чудовий вигляд.

Донька відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна показала свою маму та його дружину
Донька відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна показала свою маму та його дружину

Нагадаємо, що відомий український музикант Кузьма Скрябін зустрів свою майбутню дружину ще під час навчання у школі. Втім, за часів юнацтва зіркова пара мало спілкувалась. Пізніше, після завершення навчання та після заснування свого легендарного гурта “Скрябін” чоловік зробив пропозицію Світлані Бабійчук. Наприкінці 1990-х років закохані відгуляли весілля.

Донька відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна показала свою маму та його дружину
Донька відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна показала свою маму та його дружину

Через три роки після одруження Світлана Бабійчук та Андрій Кузьменко стали батьками своєї першої та єдиної доньки Марії-Барбари. Нині дівчина завершила навчання у медичному університеті та працює за фахом – вона косметологиня. Донька Кузьми Скрябіна вийшла заміж за коханого та будує власну родину.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.