Чим не Перші леді? Тамбовський вовк Валерій Жидков і Євген Кошовий з “Кварталу 95” показали своїх дружин

Актори з "Кварталу 95" зазвичай світяться самі, а от дружин практично ніколи не показують. Тому дуже цікаво, як виглядають перші леді Валерія Жидкова та Євгена Кошового?

Валерій Жидков і Марія

Свою дружину “кварталівський” автор виводить у люди доволі рідко. А марно. Його Марія – справжня красуня. Можливо, чоловік занадто ревнивий і боїться втратити кохану? Вдома у них справжнє жіноче царство, адже в родині підростають дві донечки. Єлизаветі минуло 19 років, а Софії всього 9. Дівчатка є копіями своєї матусі.

Як виглядають дружини кварталівців

І Валерій, і Марія родом з росії, та з родичами з-за порєбріка воліють не спілкуватися. До України подружжя переїхало ще 20 років тому. Жидков, який отримав українське громадянство лише у 2022 році, недарма називає себе “тамбовським вовком”. Це його рідне місто. Там він народився, навчався, зустрів кохання й одружився.

Через постійну зайнятість у КВК Жидкову не було коли складати іспити, то він залишився без диплома. Був змушений ходити 6-ий рік до вишу. Маша якраз вступила на 1 курс. Вони познайомилися й більше не розлучалися.

Євген Кошовий і Ксенія

Коли Євген уперше побачив балерину Ксенію, відразу ж закохався. А от дівчина ще довго розмірковувала, чи потрібен їй такий кавалер. Урешті дійшла висновку, що продовжить спілкування.

Як виглядають дружини кварталівців

Пропозицію молодик зробив у таксі, перебуваючи напідпитку, всього за 4 місяці після знайомства. Ксюша з легкістю згодилася стати його дружиною. Відтоді вони вже 16 років разом і навіть устигли народити двох доньок.

Зірковий татусь під час пологів не був присутнім, але дуже переживав за дружину. Варвару Ксенія народжувала довго і після того ще й хворіла. Та за 6 років усе забулося, і жінка наважилася на другу дитину, яку батьки назвали Серафимою. Кошовий і досі присвячує коханій дружині щемкі пости, освічуючись у коханні.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.