Горбунов привчає старшого сина до фізичної праці: поки Катя Осадча п’є чайок і читає книжки

Катя Осадча поділилась відео, на якому її чоловік Юрій Горбунов та 6-річний син розчищають подвір'я від снігу, тим часом як ведуча відпочиває.

Українська телеведуча та модель Катя Осадча порадувала своїх прихильників цікавим моментом із свого сімейного життя. Знаменитість поділилася знімками, на яких видно, як її чоловік Юрій Горбунов прибирає сніг з подвір’я, а допомогти відомому татові взявся старший син подружжя 6-річний Іван.

Горбунов привчає старшого сина до фізичної праці
Горбунов привчає старшого сина до фізичної праці

Перед тим, як похвалитися працьовитістю своїх чоловіків, Катерина показала власний відпочинок, розмістивши кілька світлин у своїх stories. На одному із фото вона позувала зовсім без косметики. Зауважимо, Катерина Осадча дуже красива як з макіяжем, так і без нього в природному вигляді. Ця stories була підписана словами:

“Поки хтось п’є чай і читає книжку”.

У наступному відео ведуча зазирнула на вулицю, щоб показати як Юрій та Іван старанно працюють. Тоді Горбунов жартівливо звернувся до дружини: “Жіночко, а ну виходьте на роботу”.

Горбунов привчає старшого сина до фізичної праці
Горбунов привчає старшого сина до фізичної праці

У відеоісторії видно, як чоловік наполегливо розчищає сніг великою лопатою, а Іван прибирає засніжену доріжку зі своєю маленькою лопаткою. Хлопчик здивував зіркову маму працьовитістю, і отримав заслужену похвалу.

“Хлопці працюють”, – підписала Осадча.

Пізніше й Катерина пожартувала в сторону свого коханого чоловіка, запитавши, чи йому не спекотно. На що він посміхнувся та відповів: “Не липень”.

Горбунов привчає старшого сина до фізичної праці
Горбунов привчає старшого сина до фізичної праці

Нагадаємо, відоме подружжя виховує двох синів 2-річного Данила та 6-річного Івана, який у лютому відзначатиме 7 років. До слова, Осадча з Горбуновим та синами святкували Новий Рік у сімейному колі вдома, і поділилися милими світлинами. Зіркова пара активно введе свої сторінки в Instagram, де регулярно ділиться цікавим контентом. Наприклад, на Різдво вони показали, як разом з дітьми складають пірамідку.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.