Надя Дорофєєва та Володя Дантес розлучилися без сварок: чи спілкується нині колишнє подружжя між собою

Новина про розлучення після 7-річного шлюбу Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса надзвичайно приголомшила українців. Відтоді минув рік. Чи спілкуються нині колишні закохані?

Часи кардинально змінилися. Нині Дорофєєва практично не підтримує стосунків з експродюсером Потапом. Хіба що можуть обмінятися піснями. А з колишнім благовірним Дантесом Надя взагалі не спілкується.

Ще до повномасштабного вторгнення росіян Надя з Володею відзначили 10-річчя з дня знайомства. Про те, що в родині було все гаразд, свідчить кліп “Дєвочка”, який Дантес присвятив дружині.

Дантес і Дорофєєва після розлучення не спілкуються

Попервах артисти ретельно приховували роман від широкого загалу. Володя навіть заплатив папараці 100 доларів, щоб не оприлюднювали спільні знімки закоханих. Пропозицію руки й серця музикант зробив у прямому ефірі на радіо. Надя відповіла згодою. За цими словами сталося пишне весілля.

Надя називала благовірного ідеальним, адже Дантес завжди зустрічав співачку з гастролей власноруч приготовленою вечерею. А коли Дорофєєва збиралася їхати, відвозив її на вокзал сам хоч удень, хоч уночі. Кар’єра дружини на той час розвивалася стрімкіше, аніж у нього, то Володі було прикро чути у свій бік звернення “чоловік Наді Дорофєєвої”.

Дантес і Дорофєєва після розлучення не спілкуються

Під час ковідного карантину Дантес видав дует зі своїм другом Мішею Кацуріним. Хто б міг подумати, що саме цей чоловік невдовзі спровокує розлучення зіркової пари. Попервах вони дружили сім’ями, частенько вибираючись учотирьох на відпочинок.

Що трапилося потім, ніхто з експодружжя воліє не розповідати, але Надя з Володею відчули себе чужими людьми, втямили, що кохання минуло, й роз’їхалися. А за кілька місяців сповістили фанам про своє розлучення.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.