Гайтана одночасно схожа на Ротару, Мілу Нітіч, Лободу, Камалію, Каменських: все залежить від зачіски

Зважаючи на екзотичну зовнішність співачки Гайтани, важко повірити, що вона може нагадувати когось з українських зірок. Тим часом іноді зміна зачіски та макіяжу робить справжні дива.

Якщо уважно переглянути Інстаграм Гайтани, можна знайти чимало ідентичних світлин з іншими зірками. Як співачці вдалося добитися такого рівня схожості?

Софія Ротару

Довге темне пряме волосся, без чубчика й зачесане на пробір, і ось уже перед нами зовсім не Гайтана, а справжня Софія Михайлівна. Саме такі тонкі брови носила легенда естради замолоду. Здається, що й повіки приблизно так фарбувала. От тільки носик у Ротару дещо іншої форми та губи не так великі. А все решта один в один.

Гайтана здатна перевтілитися в будь-яку зірку

Міла Нітіч

А якщо волосся трішки завити й напустити на одне око та вбратися у сукню з відвертим декольте, то перед нами постає вже зовсім інша зірка – колишня підопічна Володимира Бебешка Міла Нітіч. Як бачимо, брівки на цій світлині в Гайтани вже не такі тоненькі, як на попередній. До того ж колір тіней кардинально різниться. Все як годиться.

Гайтана здатна перевтілитися в будь-яку зірку

Світлана Лобода

Накрутити кучері, вбратися у легкий комбінезон із переливами й вилягтися біля каміна у фривольній позі здатна, як з’ясувалося, не лише LOBODA, але й Гайтана. Співачка, напевно, спеціально приглушила світло, щоб схожість із колежанкою по сцені була по максимуму.

Гайтана здатна перевтілитися в будь-яку зірку

Камалія

Зазвичай артистка виходить на сцену в легких довгих яскравих сукнях. Тож із луком Гайтана цього разу трішки прогадала. Її коротка сукенка та ботфорти не в’яжуться з образом ексдружини мільярдера. Натомість зачіска і пухкі щічки дозволяють зробити висновок – співачки все ж дуже схожі між собою.

Гайтана здатна перевтілитися в будь-яку зірку

Настя Каменських

Якщо ж Гайтана своє довге чорне волосся закрутить на дрібненькі кучерики, а вбереться в легкий штанний костюм, пікантно відкривши частину животика, то стане вилитою Настею Каменських. Ніхто й не відрізнить, де яка артистка.

Гайтана здатна перевтілитися в будь-яку зірку

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".