Камалія та Ольга Сумська позмагалися красою у вишуканих сукнях: дві красуні на одній сцені (Фото)

Українські артистки Камалія і Ольга Сумська з'явилися на благодійниму заході і вразили публіку своєю красою. Камалія поділилася знімками з виступу у своєму Інстаграм-блозі.

Більшість українських знаменитостей з початку повномасштабної війни в Україні активно займаються волонтерством та благодійною діяльністю. Однією з таких зірок є Камалія. Співачка має кілька власних благодійних фондів, які займаються доставкою медикаментів з Європи на фронт. Крім того, співачка регулярно їздить у прифронтові зони, де виступає для військових, волонтерів, переселенців та інших. Співачка допомагає не лише матеріально, а й добрий словом.

Камалія розповіла про життя після розлучення з Мохаммадом Захуром і стосунки з дітьми
Камалія активно займаєхться волонтерською діяльністю

Так, нещодавно Камалія опублікувала кілька фото з благодійного заходу для військових, де крім неї була ще одна відома українська артистка Ольга Сумська. І Камалія і Сумська виглядали приголомшливо.

Камалія була одягнена у приталену блискучу сукню з глибоким декольте та розрізом на нозі. Співачка зробила пишні локони і яскравий макіяж. А ось акторка Ольга Сумська обрала більш стриманий образ. Акторка одягнула довгу чорну спідницю, синю вишиванку з білою вишивкою. Свій образ Сумська доповнила лаконічними прикрасами, стриманим макіяжем і розпущеним волоссям.

Мамо, скільки ти дала концертів у твоєму житті? – запитали мене мої доньки.

– Точно не знаю, але одне знаю точно. Найбільше запам’ятовуються концерти для наших захисників, для тих, хто ще вчора йшли під кулі заради нас із вами.

Найбільша честь для мене — аплодисменти воїнів, які щойно повернулися з передової.

, – підписала фото Камалія.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати нові знімки Камалії і відмітили, що зірки дуже гарно виглядають.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Які красиві!  Будьте щасливі та здорові, слава ЗСУ”;
  • “Ви найкращі!”;
  • “Які гарненькі”;
  • “Красунечки”;
  • “Дуже красиві обоє. І Камалія і Ольга Сумська. Дві розкішні блондинки українського шоу-бізнесу!”.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.