Камалія та Ольга Сумська позмагалися красою у вишуканих сукнях: дві красуні на одній сцені (Фото)

Українські артистки Камалія і Ольга Сумська з'явилися на благодійниму заході і вразили публіку своєю красою. Камалія поділилася знімками з виступу у своєму Інстаграм-блозі.

Більшість українських знаменитостей з початку повномасштабної війни в Україні активно займаються волонтерством та благодійною діяльністю. Однією з таких зірок є Камалія. Співачка має кілька власних благодійних фондів, які займаються доставкою медикаментів з Європи на фронт. Крім того, співачка регулярно їздить у прифронтові зони, де виступає для військових, волонтерів, переселенців та інших. Співачка допомагає не лише матеріально, а й добрий словом.

Камалія активно займаєхться волонтерською діяльністю

Так, нещодавно Камалія опублікувала кілька фото з благодійного заходу для військових, де крім неї була ще одна відома українська артистка Ольга Сумська. І Камалія і Сумська виглядали приголомшливо.

Камалія була одягнена у приталену блискучу сукню з глибоким декольте та розрізом на нозі. Співачка зробила пишні локони і яскравий макіяж. А ось акторка Ольга Сумська обрала більш стриманий образ. Акторка одягнула довгу чорну спідницю, синю вишиванку з білою вишивкою. Свій образ Сумська доповнила лаконічними прикрасами, стриманим макіяжем і розпущеним волоссям.

Мамо, скільки ти дала концертів у твоєму житті? – запитали мене мої доньки.

– Точно не знаю, але одне знаю точно. Найбільше запам’ятовуються концерти для наших захисників, для тих, хто ще вчора йшли під кулі заради нас із вами.

Найбільша честь для мене — аплодисменти воїнів, які щойно повернулися з передової.

, – підписала фото Камалія.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати нові знімки Камалії і відмітили, що зірки дуже гарно виглядають.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Які красиві!  Будьте щасливі та здорові, слава ЗСУ”;
  • “Ви найкращі!”;
  • “Які гарненькі”;
  • “Красунечки”;
  • “Дуже красиві обоє. І Камалія і Ольга Сумська. Дві розкішні блондинки українського шоу-бізнесу!”.