Узяв від батька все найкраще: Тіна Кароль показала, як зараз виглядає її 15-річний син Веніамін від Огіра

Відома українська співачка Тіна Кароль на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала спільні світлини зі своїм єдиним сином Веніаміном.

Тіна Кароль, відома українська співачка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала цікавий кадр, на якому позує разом зі своїм єдиним сином. Знаменитість продемонструвала сімейний відпочинок у колі найближчої людини за межами міста. На кадрі можна було побачити, як сильно виріс нащадок зірки.

Син Тіни Кароль

Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показалась поруч зі своїм сином Веніаміном, який вже перегнав її за зростом. На кадрі можна було побачити, як сильно юнак нагадує свого нині покійного батька Євгена. Тіна Кароль також розповіла, де знаходиться чарівне місце, в яке вона привезла свого сина. Виявляється, Веніамін Огір повернувся на Батьківщину з нагоди новорічних свят і разом із мамою вирушив у Буковель.

Тіна Кароль показалась разом зі своїм єдиним сином Веніаміном на гірськолижному курорті
Тіна Кароль показалась разом зі своїм єдиним сином Веніаміном на гірськолижному курорті

Нагадаємо, що майже 16 років тому знаменита українська співачка Тіна Кароль народила сина від свого коханого чоловіка, продюсера Євгена Огіра. Зіркова пара одружилась незадовго до народження первістка, а ця подія стала настільки важливою для обранця артистки, що він навіть подарував їй будинок із нагоди пологів. Втім, зірковим закоханим не судилося прожити разом і до кінця – Євген Огір передчасно пішов із життя через онкологію.

Тіна Кароль 15 років тому народила сина Веніаміна від свого покійного чоловіка Євгена Огіра
Тіна Кароль 15 років тому народила сина Веніаміна від свого покійного чоловіка Євгена Огіра

Син подружжя непросто, але пережив втрату батька. Нині Веніамін Огір навчається та живе за кордоном. Зіркова мама Тіна Кароль ніколи не скаржиться на свого первістка – знаменитість навпаки завжди говорить шанувальникам, як сильно його любить. За словами артистки, її син навчається на відмінно та досягає успіхів у сферах, які його цікавлять.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.