Журналістка, яка вийшла заміж за Остапчука в 22 роки, готова до усього: “Чоловік може завершити стосунки”

Дружина Остапчука 23-річна Катерина Полтавська розповіла, чи боїться бути залишеною відомим чоловіком і повторення долі його попередніх дружин.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, чи боїться бути покинутою своїм коханим. Такою розмовою журналістка поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 23-річна журналістка Катерина Полтавська відверто відповіла на запитання, що стосуються її особистого життя. Дівчина відповіла зацікавленим підписникам емоційно та досить грубо.

Журналістка, яка вийшла заміж за Остапчука в 22 роки, готова до усього
Журналістка, яка вийшла заміж за Остапчука в 22 роки, готова до усього

Питання, яке задали Катерині, стосувалося її коханого чоловіка, а саме, чи часто пишуть про те, що Володимир покине теперішню кохану, повторюючи історію з минулими дружинами. Вона відповіла: “не часто” та додала, що для дорослого чоловіка нормально мати за спиною романтичний досвід.

Полтавську обурила думка фоловерів щодо можливого завершення стосунків чоловіком. І запевнила, що у випадку глобальних непорозумінь з чоловіком вона буде тією, хто першим завершить відносини.

“Я не в положенні останнього шансу. У мене буде добре в будь-якому випадку”, – підсумувала Катерина.

Ще одним питанням, яке цікавило підписників, було те, що для неї є недопустимим у стосунках. Серед перелічених нею аспектів були: брехня, підняття руки, зрада та інші.

Журналістка, яка вийшла заміж за Остапчука в 22 роки, готова до усього
Журналістка, яка вийшла заміж за Остапчука в 22 роки, готова до усього

Крім того, молода дружина Остапчука зізналася, що почала зустрічатися зі своїм чоловіком після другої зустрічі.

Нагадаємо, що 23-річна Катерина Полтавська – третя офіційна дружина відомого шоумена 39-річного Володимира Остапчука. Першою його дружиною була Олена Войченко, з якою він був одружений 12 років. Експодружжя виховує двох спільних дітей.

Другою дружиною була Христина Горняк, стосунки з якою розпочалися також швидко через півроку після розставання з першою дружиною.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.