Melovin й Аліна Гросу влаштували справжній маскарад: Дорофєєва ще й заробила на цьому 2 мільйони гривень

Різдвяно-новорічні свята зазвичай супроводжуються маскарадом. Не стали виключенням і знаменитості, які приміряли безліч чудернацьких костюмів. Подивімося, чи пасують вони їм.

Аліна Гросу

Щоб перетворитися на Санту, українська співачка залучила на допомогу штучний інтелект. От і вийшли ось такі чудові світлини, де Аліна перевтілюється то в новорічну ялинку, то в Сніговичку.

Знаменитості влаштували новорічний маскарад

Шанувальникам Гросу подібний експеримент припав до вподоби, тож зірка отримала чималу купу компліментів: “мила”, “гарнюня”, “зірочка”. Щоправда, думки підписників Інстаграм-сторінки артистки щодо найкращого фото розділилися.

Melovin

Костянтин, вбравшись у якусь дивовижну червоно-білу маску, запропонував своїм фанам запалити різдвяно-новорічний вогонь. І вони радо пристали на цю пропозицію. Деякі відзначили, що від посмішки співака вогонь якраз і запалав.

Знаменитості влаштували новорічний маскарад

Інші зізналися, що позичили гарний настрій тим, кому він потрібніший. Щоправда, знайшлися й такі, яким нині абсолютно не до веселощів.

Надя Дорофєєва

На початку грудня артистка дала сольний концерт, яким закінчила грандіозний тур. Звісно, не обійшлося без збору грошей на ЗСУ. Цього разу вирішили закрити потреби полку “Азов”.

Знаменитості влаштували новорічний маскарад

Антоні Птушкін і винуватиця дійства вийшли на сцену в масках – вушках із кліпу DOROFEEVA “На самоті”. Ці вушка стали лотами аукціону. Торгувалися дуже довго, підігріваючи пристрасті. Врешті перемогу здобули Тома й Рома, які забрали вухаті капелюшки собі, сплативши за кожен по 1 млн гривень.

До речі, під час концерту глядачі мали можливість побувати у гримерці Наді після концерту. Такий лот пішов із молотка за 100 тисяч гривень. А за можливість написати спільний з артисткою допис в Інстаграм щасливчик-переможець сплатив 160 тис.грн.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?