“Після новорічних гостей”: Катерина Осадча показала, як виглядає без макіяжу після святкової ночі 2024

Відома українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає без краплі макіяжу після святкування Нового року. Зірка зізналась, що приймала вдома гостей.

Катерина Осадча, відома українська ведуча, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість завжди намагається поділитись із шанувальниками останніми новинами зі свого життя та повсякчас показує різні моменти на фотографіях. Так, наприклад, нещодавно зірка продемонструвала, як виглядає після святкування Нового року. Катерина Осадча опублікувала у соцмережі світлину без краплі макіяжу.

Осадча без макіяжу

На особистій сторінці відомої української ведучої в Інстаграмі нещодавно з’явились Історії, в яких зірка показала себе без краплі макіяжу після святкування Нового року. Катерина Осадча мала спокійний і щасливий вигляд, втім на її обличчі не було зайвої косметики. Зірка позувала у кадрі в натуральному образі, а її шкіра сяяла навіть без мейкапу.

Відома українська ведуча Катерина Осадча опублікувала свою світлину без макіяжу
Відома українська ведуча Катерина Осадча опублікувала свою світлину без макіяжу

Варто зазначити, що відома українська ведуча Катерина Осадча часто з’являється на публіці з красивим вечірнім макіяжем. Оскільки зірка працює у сфері телебачення, вона завжди з’являється у кадрі “при повному параді”. Над макіяжем і зачіскою дружини Юрія Горбунова працюють перукарі та візажисти, а ось її нарядами “ламають” голову передові українські стилісти.

Як виглядає відома українська ведуча Катерина Осадча з макіяжем і красивою укладкою
Як виглядає відома українська ведуча Катерина Осадча з макіяжем і красивою укладкою

Що стосується святкування Нового року, то цьогоріч Юрій Горбунов і Катерина Осадча відзначили його у теплому сімейному колі. Зіркова родина разом із дітьми зустріла прийдешній рік у спокійній атмосфері, без зайвих гулянь і вечірок. А ось до початку повномасштабного вторгнення знаменитості полюбляли вирушати за кордон на новорічні канікули. Так вони приділяли увагу одне одному та проводили сімейний час разом.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.