Наталя Могилевська натрапила на хейт після усиновлення 2-х дітей: “Мене бентежить зневіра людей”

Наталія Могилевська опинилася під критикою після удочеріння двох дітей. Артистці довелося відповісти своїм хейтерам під одним із дописів на своїй сторінці в Instagram.

Відома українська співачка та акторка Наталія Могилевська натрапила на критику від хейтерів після усиновлення дітей. Негативні коментарі з’явились навіть під постом, в якому вона згадує про складну ситуацію в Україні.

Радісною новиною про материнство артистка вирішила поділитися в новорічну ніч. Протягом двох років вона виховує двох доньок, яким на момент усиновлення було 2 та 10 років.

Наталя Могилевська натрапила на хейт після усиновлення 2-х дітей
Наталя Могилевська натрапила на хейт після усиновлення 2-х дітей

Ця новина викликала різні реакції серед публіки. Прихильники висловлювали теплі слова підтримки й виражали вдячність за важливий крок, який подарував дітям сім’ю та дім. Однак не обійшлося і без негативних відгуків з боку критиків, які висловлювали обурення щодо використання дітей як “піару”. На один з таких коментарів, артистка відповіла:

“Саме тому я й мовчала два роки, бо дуже хотіла пропіаритись. Мене бентежить зневіра людей”.

Могилевську здивувало те, що новини про материнство можуть викликати негатив серед людей. Після відповіді фанати зірки приєднались до дискусії, висловлюючи своє обурення щодо негативних коментарів.

Наталя Могилевська натрапила на хейт після усиновлення 2-х дітей
Наталя Могилевська натрапила на хейт після усиновлення 2-х дітей

Нагадаємо, що Наталія поділилась своїми емоціями щодо усиновлення в інтерв’ю Олені Фроляк. Вона полюбила дітей, а згодом з’явилось бажання їм допомогти. Дівчатка були травмовані через російську агресію і деякий час адаптувалися до нового життя, але зараз у них все добре. Старша дівчинка ходить в школу, де ніхто не знає, хто її мати, що є однією з причин, чому Наталія зберігає приватність дітей.

Також знаменитість розповіла, як готувалася перед усиновленням. Вона читала книжки про виховання та навіть зверталась по допомогу до фахівців. Зараз дітям Наталії Могилевської 3,5 та 12 років.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".