Романи та прихований син Олега Винника — таємничий Юліан: кому насправді належить серце українського мачо

Олега Винника й досі вважають українським феноменом. Багато хто з зірок може позаздрити його популярності серед українських слухачів, а ще більше - серед його жіночої аудіторії.

Цей співак завжди приховував своє особисте життя, демонстративно уникав цієї теми у будь-якому інтерв’ю, тим самим інтригуючи широкий загал.

Образ самотнього романтика

Звичайно така поведінка не була природною, а лише частиною його власної піар-стратегії, створюючи образ останнього самотнього романтика, який дарує надію кожній жінці не залежно від вигляду та віку.

Раніше він лише одного разу обмовився про наявність коханої жінки, після чого надовго замовк і більше цього не торкався.

У 2005 році, коли артист ще не був мега популярним в Україні, а працював в театрі у Німеччині, він необережно розповів про сина, а потім ніколи про нього не згадував, бо для фанаток неодружений зірковий чоловік без дитини набагато привабливіший ніж щасливий батько родини.

Дружина та син Олега Винника у молодшому віці

Втім син існує. Звуть його Юліан і зараз парубку вже 19 років. Мешкає нащадок Олега Винника у Північній Німеччині, професійно займається плаванням, змагається на олімпіадах, займає призові місця та вчиться в університеті. Музична кар’єра, судячи з усього, його не приваблює і стопами батька хлопець йти не збирається. Важко сказати, як виглядає зараз Юліан, тому що у соцмережі він зареєстрований під іншим ім’ям. Кажуть, що в Україну він також ніколи не приїжджає, бо того не хоче батько, який не бажає, щоб хлопця тут впізнавали через зайву публічність Олега.

Співаку часто приписували романи з різними жінками. Це й молодша від Винника на 28 років співачка Еліна Іващенко, з якою співак виступав дуетом, і Настя Каменських, з якою відкрито та пристрасно цілувався на очах у всіх. Записали у коханки співака й Олену Шоптенко, партнерку по “Танцям з зірками”. Та на справді його єдине кохання завжди стояло за його спиною на сцені та у житті. Таїсія Сватко (Таюне) — найзагадковіша жінка української естради. Його  бек-вокалістка, законна та єдина дружина, матір спільного сина, тендітна, сильна та красива.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.